Multi se intreaba cum e sa prezinti stiri. E foarte frumos in primul rand, mai ales ca eu lucrez in departamentul sport si nu trebuie sa vorbesc si sa scriu despre tragedii, in adevaratul sens al cuvantului.
Cand ProTV a implinit 10 ani de viata, m-a intrebat cineva ce inseamna ProTV pentru mine: am spus si atunci si a ramas valabil pana azi - e locul unde ma duc sa ma intalnesc cu prietenii - colegii mei, cei din redactie si toti ceilalti dar, in primul rand cu voi, cei care in fiecare zi porniti televizoarele si urmariti stirile dinsport de la Pro. E o mare bucurie si onoare sa pot sa va spun in fiecare zi ce mai e nou sub soarele... "sportiv" de la noi si din intreaga lume. Sa stiti ca mie imi place foarte mult ceea ce fac, am visat de mica sa ma fac jurnalist, cam de prin clasa a zecea... si mi-a iesit... Doamne ajuta!Spun asta pentru ca e un noroc sa poti sa faci in viata ceva care-ti place foarte mult.

Dar, ca-n orice poveste, daca nu exista un balaur fioros, zana cea buna n-ar mai avea treaba... Nu pot spune ca am avut de daramat munti pana acum, dar de ceva mentalitati mai invechite si prejudecati tot m-am lovit de-a lungul timpului. Am lucrat la stiri generale vreme de cinci ani, pe urma de-abia am trecut la sport. Am incercat marea cu degetul, practic. Era o provocare, dar si un mare risc, si din partea mea si din partea celor care au avut curajul sa-mi propuna sa fac asta, pentru ca era un inceput. si vorba reclamei, toate inceputurile sunt grele, asa ca aveam doar doua posibilitati: sa reusesc sau sa dau gres. Am avut noroc si a fost prima varianta...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.