Razvan Fodor, celebrul burlac devenit idolul femeilor pasionate de telenovele, are obiceiul de a se folosi de tupeul prietenilor lui care abordeaza cu nonsalanta fete la semafor.
Razvan Fodor nu are tupeul sa agate singur o fata. El apeleaza la prietenii lui, mult mai curajosi, atunci cand iese in oras in compania lor. Metoda pe care actorul de telenovele o prefera este una destul de ingenioasa. in timp ce conduce masina personala, un Golf 4, un amic de-al lui agata fetele la intersectie.

El coboara geamul automobilului si incearca o discutie relaxata cu fel de fel de domnisoare abordabile. Devenit patronul unui restaurant cu specific italian, Razvan Fodor incearca sa isi faca o relatie chiar si cu clientele de sex feminin care ii calca localul. Cand nu este ocupat cu filmarile pentru telenovelele de la Acasa TV, Raz-van isi petrece timpul in restaurantul (Perfetto) pe care il detine. in ceea ce priveste cariera muzicala, fostul solist al trupei Krypton a declarat ca nu se grabeste sa revina cu un nou album, fiind prea ocupat cu jobul de actor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.