Din cate am aflat, dificila situatie in care a intrat Luis Lazarus nu-i poate fi imputata in totalitate, el nefiind chiar un afemeiat care isi paraseste nevasta gravida dupa prima "fustita". Apropiatii lui povestesc cum ca insasi soata l-a impins in aceasta poveste, ce se sfarseste acum cu un divort urat, primele demersuri juridice aflandu-se deja pe rol la Judecatoria din Buftea. Anul trecut, Antoanela Simona Adina Lazarus, adica nevasta incisivului reporter de la OTV, l-a anuntat pe acesta ca il paraseste. si chiar a facut-o, pentru o perioada de cateva luni. Timp suficient ca Luis sa inceapa o relatie cu o blonda ce-i cazuse cu tronc, Alina, dar si pentru ca Antoanela sa-si dea seama ca, inainte de a pleca din patul conjugal, ramasese gravida! Om cu obraz fin, Luis si-a cerut scuze de la amanta si s-a impacat cu sotia, ca doar nu era sa lase un copil pe drumuri! si mai erau si anii - multi - care-i legau inca din studentie!

Ca intr-o telenovela, lucrurile au luat o turnura cu totul neasteptata. Alina l-a anuntat pe Luis ca si ea ii poarta copilul, care, dupa calculele ei, urma sa se nasca la doar cinci luni dupa cel al nevestei Antoanela. Barbatul a ales din nou: a stat langa Antoanela pana l-a adus pe lume pe Luis Andrei, apoi a mai jucat o data rolul de tata la maternitatea unde Alina a nascut-o pe Ana Beatrice. Sotii Lazarus, ambii oameni de televiziune, s-au despartit, insa acum isi disputa in instanta vila de un milion de euro din Pipera, actiunile la firmele de publicitate pe care le au impreuna, dar si custodia micutului Luis Andrei, in varsta de un an si patru luni. La 1 august, judecatorul de la Buftea va da un verdict fata de doua cereri ale Antoanelei Lazarus.

Lamborghini-ul jurnalistului Luis Lazarus, in valoare de peste 200.000 de euro, este o adevarata bijuterie pe patru roti. Cu un motor de 530 de cai-putere, ce poate atinge uimitoarea viteza de 315 km/h, jurnalistul se poate lauda ca detine masina cu numarul 149 din 185 de exemplare aflate in intreaga lume.