O ploaie de artificii a insotit aseara primul "Start Me Up" in Bucuresti al trupei Rolling Stones. Batranii rockeri au fost intampinati cu strigate si aplauze de peste 60.000 de oameni.

„Buna seara, Bucuresti! Salut, Romania”, si-a inceput Mick Jagger regalul. Liderul legendarei trupe a mai spus in romaneste: „Hai sa ne distram, cantati cu mine!”. Charlie Watts a tinut ritmul cu tricolorul legat de tobe.

Mick Jagger, in romaneste: „Hai sa ne distram, cantati cu mine!”

Trupa Rolling Stones a electrizat aseara un stadion cu peste 60.000 de fani.Primele miscari de scena au fost salutate cu urale de multime pe la 21.20, iar doua minute mai tarziu, cand luminile de pe „National” s-au stins una cate una, s-au auzit primele aplauze adevarate, secundate de intaile bubuituri de artificii. Imbracat cu o tunica stacojie, asortata la celebrul tricou negru, Mick Jagger a strigat: „Buna seara, Bucuresti! Salut, Romania”.

Charlie Watts, Keith Richards, Ron Wood si... Mick Jagger au aparut in fata multimii care adaugase la asteptarea de atatia ani inca vreo doua ore tensionate. Au fost intampinati cu strigate si aplauze de cei peste 60.000 de oameni adunati pe Stadionul „Lia Manoliu”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.