Regina pentru o zi! Asa au vrut-o prietenii pe Andreea Raicu la petrecerea pe care vedeta Prima TV a organizat-o sambata seara, intr-un club din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 30 de ani. Ileana Pescariu, una dintre prietenele apropiate ale sarbatoritei a asteptat-o in fata locuintei din cartierul Primaverii cu o limuzina si, dupa ce a plimbat-o prin Capitala, au ajuns la locatia unde s-a desfasurat petrecerea.

Rand pe rand au inceput sa soseasca invitatii, care mai de care mai cunoscuti. Amalia si Ilie Nastase, Catinca Roman, Virgil Iantu, Razvan Ciobanu, Irina Shrotter, Mihai Gadea, Adelin Petrisor au tinut sa fie alaturi de prezentatoarea tv la implinirea celor 30 de ani. Surprizele s-au tinut lant, capul "rautatilor" fiind chiar iubitul ei, Tudor Chirila.

Pe un ecran imens, pret de cateva minute, a rulat un filmulet realizat de Tudor unde toti prietenii vedetei i-au transmis gandurile lor bune. Emotiile au fost atat de mari incat Andreea nu si-a putut stapani lacrimile. Cea mai mare surpriza a venit tot din partea celui langa care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Tudor a urcat pe scena si, alaturi de colegii de trupa, i-a cantat "reginei" melodia "Supergirl". Petrecerea s-a terminat cu o baie in piscina, dupa ce invitatii au primit cadou din partea sarbatoritei un impresionant foc de artificii.