Popularitatea trupei O-Zone nu piere, in ciuda "decesului" grupului. Chiar daca la ora actuala este doar o titulatura muzicala fara viitor, americanii pasionati de Internet se dovedesc fideli fanilor lor. De mai multe zile, celebra melodie "Dragostea din tei" , care a innebunit anul trecut intreaga Europa, ocupa primul loc si in cadrul sectiunii "dance" pe unul din cele mai importante portaluri de vanzari in format digital: iTunes.

Performanta a fost elogiata inclusiv de prestigioasa publicatie "Billboard". Omul care le-a aratat celor trei baieti drumul cel mai scurt catre succes, Dan Popi (boss-ul de la Media Services), ne-a declarat ca piesa a fost descarcata pana in prezent (contra cost) de peste 35.000 de persoane numai din Statele Unite ale Americii. Lucru si mai remarcabil este ca avem de-a face cu varianta in limba romana, cea care a ajuns pe primul loc in topurile din intreaga Europa. Nici varianta in limba engleza a lui Dan Balan, pe care o interpreteaza in duet cu newyorkezul Lucas Prada, botezata americaneste "Ma Ya Hi", nu sta rau. si aceasta varianta a fost declarata campioana la vanzari, fiind prezenta tot in Top 10 al aceluiasi clasament, insa pe locul noua.

Baietii isi vad de cariera separat

in tot acest timp, cei trei fosti O-Zone isi vad care cum pot de treburile lor. De exemplu, a-cum cateva nopti, Arsenie Todiras a filmat primul videoclip din recent inceputa sa cariera solo, la o piesa in limba engleza. Dan Balan se afla inca in Statele Unite, cu aceleasi treburi care au dus la destramarea trupei, iar Radu Sarbu este la Chisinau, unde se ocupa de viitorul muzical al unui adolescent cu mari sanse in drumul catre industria muzicala adevarata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.