Aproximativ 10.000 de persoane au participat ieri seara la concertul sustinut de cantaretul spaniol la Sibiu, in capitala culturala europeana. “Exista un lucru care ne deosebeste pe noi, latinii, de ceilalti: facem dragoste ca nebunii. Asta vreau de la voi in seara aceasta: sa mergeti acasa si sa faceti dragoste ca nebunii pentru ca sexul este foarte important”, le-a transmis de pe scena Julio Iglesias spectatorilor prezenti.

Pentru cei mai multi concertul a fost un prilej de amintiri si de emotii atat de mari, incat o spectatoare a lesinat inainte de concert.

Concertul lui Julio Iglesias a inceput cu aproape doua ore mai tarziu decat era prevazut. Fanii neobositi au asteptat cu emotie aparitia cantaretului. Pana la urma seara a fost de vis pentru cei prezenti. Majoritatea si-au adus aminte de momentele frumoase pe care catecele spaniolului le-au marcat in viata lor.

Julio Iglesias a venit in Romania pentru a-si promova ultimul album: Romantic Clasic. Acesta este primul dintre cele 5 concerte pe care artistul le va sustine in Romania in turneul de promovare al albumului. Urmatoarele concerte se vor tine la Timisoara, Bucuresti, Bacau si Constanta.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.