Momentul cererii s-a petrecut sambata seara, la Neptun, intr-un cadru romantic. Pasarin si Pagal au fost prezenti la deschiderea clubului Alcatraz din aceeasi statiune, unde cei doi vor intretine atmosfera pe perioada estivala.

Dupa o relatie furtunoasa, cu multe despartiri si impacari, Cosmina a decissa-si puna pirostriile si sa se faca femeie de casa. Actrita din serialul "Chiquititas" a fost din nou ceruta, in acest weekend, de nevasta de iubitul ei, iar de aceasta data a spus un "Da!" raspicat.

Tot anul acesta, in ianuarie, Cosmina a mai primit o oferta de acest gen din partea aceluiasi DJ Pagal, insa la acea vreme vedeta de la Kanal D nu era inca pregatita sa faca pasul. De atunci pana acum, relatia celor doi a fost marcata de multe suisuri si coborasuri.

Chiar luna trecuta, Cosmina anunta ca s-a despartit de iubitul ei. Bruneta nu a putut insa sa stea prea mult timp singura si, peste doar cateva saptamani, cei doi s-au impacat.

De atunci, relatia dintre ei a devenit mai solida, fapt care l-a determinat pe cunoscutul DJ sa-i propuna din nou Cosminei sa-i devina sotie. DJ Pagal si vedeta telenovelei "Chiquititas", de la Kanal D, s-au cunoscut cu opt luni in urma, in-tr-un club, fiind atractie la prima vedere. Pentru a petrece cat mai mult timp impreuna, cei doi vor lucra la Alcatraz. El ca DJ, iar Cosmina ca prezentatoare de show.

in cele doua saptamani cat a stat despartita de DJ Pagal, Cosmina a fost curtata de mai multi burlaci celebri. Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost vrajit de iepurasul Playboy chiar pe platoul de filmare al show-ului gazduit de Prigoana la Romantica.

Honorius, ai pierdut-o!

Printre cei care au considerat ca bruneta ar fi buna de nevasta se numara si omul de afaceri Silviu Prigoana. in perioada cand a fost despartita de DJ Pagal, miliardarul i-a cerut acesteia mana pentru fiul sau mai mare Honorius, in varsta de 21 de ani. Prigoana este de parere ca vedeta Playboy e o comoara la casa omului, fiind foarte frumoasa si cu ceva banuti de zestre, obtinuti de pe urma pictorialelor din Playboy.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.