Irinel neaga orice fel de zvonuri in legatura cu faptul ca el si sotia sa, Monica, s-ar desparti. Referitor la aceste speculatii, miliardarul a replicat ca relatia lor decurge ca la carte si ca isi doresc cu ardoare sa devina, din nou, parinti. in plus, cuplul Columbeanu a sarbatorit, in acest weekend, la Hotelul Rex din Mamaia, doi ani de cand s-au cunoscut.

Monica si Irinel Columbeanu au sarbatorit sambata, la Hotelul Rex din Mamaia, doi ani de la debutul relatiei lor. Cei doi au preferat sa-si petreaca sfarsitul de saptamana in camera de hotel, feriti de ochii insistenti ai privitorilor.

Ca doi romantici incurabili, Monica si Irinel au rememorat, cu sampanie si caviar, prima lor noapte de dragoste, care s-a "consumat" chiar in urma cu doi ani, la data de 13 iulie. Acum doi ani, tot pe litoralul romanesc, am petrecut primele noastre zile impreuna si am avut ocazia sa ne cu-noastem mai bine. Pentru noi conteaza foarte mult acest lucru si de aceea am dorit sa aniversam chiar in acelasi loc in care a inceput povestea noastra de dragoste", a povestit Monica.

Desi, pentru multi, ei reprezinta familia perfecta si, cel putin aparent, le merge ca pe roze, zvonurile despartirii in familia Columbeanu nu au intarziat sa apara. Contrar celor care au speculat ideea ca Monica si Irinel si-ar putea separa drumurile, in realitate, dupa spusele miliardarului, in paradisul Columbenilor nu exista nici un fel de probleme.

"Normal ca nu ne despartim. Eu si Monica ne intelegem foarte bine", a spus Irinel in cadrul emisiunii "Sentinta de la miezul noptii" (Antena 1) Omul de afaceri a afirmat ca el si Monica isi doresc inca un copil, care spera sa vina pe lume cat mai curand, chiar daca nu va fi posibil ca acesta sa se nasca pana la sfarsitul anului, asa cum cei doi si-au dorit initial. in acest sens, pentru a spori sansele de a ramane insarcinata, Monica a intrerupt alaptarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.