Daniela Gyorfi este suparata pe organizatorii de spectacole pe litoral, care se folosesc de imaginea ei pentru a vinde cat mai multe bilete. Desi Daniela nu canta pe litoral, numele ei figureaza cap de afis pentru concerte in diferite statiuni.
Daniela Gyorfi este suparata pe organizatorii de concerte de pe litoral, pentru ca acestia se folosesc de imaginea cantaretei pentru a vinde cateva bilete in plus. Cu toate ca Daniela nu canta vara asta deloc la mare, o parte din afisele de spectacol au in prim-plan o fotografie cu artista si anunta prezenta acesteia in cadrul concertelor. Daniela spune ca acest lucru ii dauneaza imaginii, pentru ca cei care cumpara bilete o blameaza pe ea pentru asa-zisa teapa, de a nu-si face aparitia la spectacol.

O parte din afisele de spectacol pe litoral au drept cap de afis numele Danielei Gyorfi, insa nici vorba de cantareata in serile de concert! Cu toate astea, lumea cumpara bilete, in speranta ca ii va vedea in carne si oase pe artistii favoriti. Organizatorii de evenimente pe la teatrele de vara de la mare nu fac altfel decat sa se foloseasca de cateva nume celebre pentru a creste vanzarile de bilete. Daniela Gyorfi este si ea victima unei astfel de inselatorii, pusa la cale de un impresar. In timp ce artista se afla prin tara, unde are concerte in diferite orase, pe afisele din statiuni troneaza fotografia ei, cu anuntul ca artista va canta pe litoral. „Eu nu cant la mare deloc anul asta, din simplul motiv ca se plateste prost. Am clientii mei, care ma cheama mereu in mai multe orase din tara si unde sunt platita bine. De ce sa merg la mare daca din alta parte primesc bani mai multi?“, ne-a declarat Daniela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.