Lectura. Elena Udrea si-a cumparat, de la o toneta de langa plaja un brat, de carti, dintre toate citind-o cu nesat pe "Copilul divin" al lui Pascal Bruckner
Elena Udrea infirma prejudecatile despre blonde, dovedind ca are apetit pentru lectura. Paparazzii CANCAN au fotografiat-o, sambata dupa-amiaza, pe blonda lui Traian Basescu, aflata la plaja si afundata in lectura. Cu toate ca era impreuna, cu sotul ei, Dorin Cocos, si cu o buna prietena care rasfoise in graba "Zodiacul chinezesc" si cu care ar fi avut, prin urmare, subiect de discutie, Elena a lasat totul deoparte si, intinsa la soare pe sezlong, n-a mai ridicat ochii din paginile unei roman scris de cunoscutul Pascal Bruckner, si anume "Copilul divin". Cumparase cartea inainte sa ajunga pe plaja. De fapt, nu doar aceasta carte, ci un brat de carti! Despre romanul "Copilul divin", criticii cred ca nu este cel mai bun al lui Bruckner. Elena, insa, pare decisa sa nu tina cont de parerea criticilor, pentru ca ea are parerea ei. Astfel, blonda de la Cotroceni a citit aproape doua ore fara ca nimic sa nu-i distraga atentia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.