Dupa ce presa a aflat ca se confrunta cu o dependenta de droguri, vedeta Lindsay Lohan se teme ca un alt scandal o va readuce in vizorul publicatiilor de scandal.

Poze care o infatiseaza pe vedeta din "Mean Girls" dezbracata, au fost furate de un hacker, chiar de pe calculatorul lui Lindsay. Fotografiile au fost facute de iubitul acesteia, Calum Best, si ar putea sa transforme imaginea lui Lindsay Lohan intr-una similara cu cea pe care o are Paris Hilton, dupa ce un filmulet privat al mostenitoarei, din timpul unei partide de amor, a aparut pe internet. "A mai fost pacalita si in trecut cu poze cu ea care au aparut pe internet, dar acum se teme ca ar putea fi urmatoarea Paris Hilton daca fotografiile ies la iveala", se arata intr-un comentariu la mesajul online trimis chiar de Lindsay.

A apelat la avocati

Lindsay Lohan a apelat la o firma de avocati pentru a cere inapoi pozele in care apare dezbracata, dupa ce un hacker le-a furat de pe calculatorul ei. "Tot ce stiu este ca cineva a intrat in calculatorul meu si a lasat un mesaj pe in care ma anunta ca are pozele pe care mi le-a facut Cal (iubitul vedetei -n.r.). Avocatul meu stie despre asta", a recunoscut frumoasa actrita. Lindsay Lohan se teme ca fotografiile vor aparea intr-o publicatie, fapt ce i-ar deschide drumul spre "destinul" pe care il are Paris Hilton in revistele de scandal.

La fel ca mostenitoarea averii Hilton, Lindsay Lohan risca sa faca inchisoare pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Scaparea actritei - faptul ca trebuie sa mearga si la dezintoxicare, din cauza dependentei de cocaina cu care se confrunta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.