Cu toate ca Anda Adam nu face parte din categoria celor mai bine imbracate cantarete, ea obisnuieste sa aloce o mare parte a bugetului pentru haine. Iubitul ei, Victor Slav, s-a gandit sa ia atitudine si i-a impus Andei sa faca economii.
Dupa cum ei insisi declara, Anda si Victor sunt foarte fericiti si, la mai putin de sase luni de cand formeaza un cuplu, cei doi s-au mutat impreuna. Pe langa faptul ca impart cu succes treburile casnice, indragostitii se sfatuiesc si in privinta tinutelor pe care le poarta, mai ales atunci cand ies in oras impreuna. Anda tine foarte mult la eticheta si insista ca ea si Victor sa fie imbracati asortat. "Ma sfatuiesc cu iubitul meu de fiecare data. Insa, chiar daca am o multime de haine, parca tot nu am cu ce sa ma imbrac", a spus cantareata. In aceste cazuri, Victor ia atitudine si nu ezita sa-i reproseze iubitei lui ca arunca tot timpul banii pe haine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.