Controversatul cuplu din showbizul autohton, Crina Matei si Marius Mihalache, isi deruleaza nestingherit proiectele profesionale si personale. Desi au existat zvonuri care dadeau ca sigura despartirea celor doi muzicieni, acestea nu au reusit sa creeze zizanie intre ei, ci doar sa-i apropie si mai mult.

Autoarea acestor rautati se pare ca ar fi Mirela, fosta sotie a tambalistului, care, la mai bine de o jumatate de an de la divort, nu s-a resemnat cu noul statut. De partea cealalta, Crina Matei nu are mustrari de constiinta in ceea ce priveste amorul ei, inca neoficializat, cu Mihalache: "Erau despartiti cu mult timp inainte ca eu sa-l cunosc pe Marius. Nu am inceput o relatie cu un om care avea o legatura stabila. Eram un om liber si singur cind ne-am cunoscut. Si el era la fel.

Nici eu nu stiam lucrul acesta. Il stiam un om insurat si care avea si un copil. Am lucrat impreuna cu el si am stat de vorba. Asa am aflat niste lucruri. Nici atunci nu am fost o persoana credula suta la suta si am pus la indoiala. Stiu ca foarte multi barbati fac lucruri de genul asta: vor sa para in ochii femeii, pe care incearca sa o cucereasca, drept niste victime ale casniciei din care incearca sa scape sau vor sa pozeze in niste persoane pozitive, care incearca sa intemeieze o familie si sa dea toata vina pe fosta sotie. Pina nu m-am convins ca lucrurile stau asa... a durat ceva timp."

Crina si Marius vor un copil

Desi Marius este liber de contract, cei doi nu au trecut inca pe la starea civila. Este posibil sa se intimple acest lucru in vacanta stabilita pentru a doua parte a lunii august, cind Marius si Crina vor intreprinde un circuit european prin Roma, Venetia, Paris, la final rezervindu-si citeva zile pentru vizitarea Greciei. Daca pe plan profesional cei doi muzicieni au agenda incarcata de concerte in tara si in afara ei, am fost curiosi cum stau lucrurile pe plan sentimental, cu alte cuvinte, daca vor sa aiba propriul copil: "Ne dorim foarte multe lucruri si ne-am propus foarte multe, dar toate trebuie sa se intimple la timpul lor si nu prin presiune sau pentru a demonstra cuiva ca lucrurile stau in felul acesta" - ne-a declarat actrita. Despre relatia ei cu Lorin, fiul lui Marius, Crina a precizat urmatoarele: "Nu sint femeia rea. Sint un om care adora copiii si cine ma cunoaste stie acest lucru".

Scapa de stres prin masaj

Pentru a avea o stare interioara buna, Marius si Crina isi supun corpul la masaje de relaxare si reflexoterapie. Din luna ianuarie si-au angajat un masor, care vine acasa la ei, de doua ori pe saptamina. "Prima oara a venit bietul om la 19.30 si a plecat pe la trei dimineata. Eu si Marius am avut sedinte consecutive. Reflexoterapia dureaza o ora, iar masajul corporal in jur de doua ore." - ne-a spus actrita. Pentru ca specialistul in relaxare este barbat, tambalistul isi supravegheaza iubita, ori de cite ori are timp: "Iubitul meu nu este gelos. Daca are vreme asista si el la sedinta mea de masaj" - sustine Crina. Pentru cele trei ore de relaxare, iubita tambalistului are un adevarat ritual: "Am betisoare parfumate, uleiuri aromate, muzica pe care o pregatesc special pentru aceste sedinte. Este o selectie cu Buddha Bar, realizata de Marius sau pun CD-uri cu sunetele naturii. In total, sint peste 10 CD-uri de muzica." In ceea ce priveste uleiurile utilizate, acestea sint pe baza de ylang ylang, paciuli, lavanda sau menta pentru a avea un efect antistres.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.