Pentru Dan Negru, Callatisul se dovedeste a fi o afacere profitabila. Prezentatorul Antenei 1 va fi remunerat, pentru cele sapte zile de festival, cu spectaculoasa suma de 23.800 de euro, acest onorariu propulsandu-l in topul celor mai bine platiti amfitrioni romani.
Dupa doar patru zile de la debutul evenimentului gazduit de scena scoica de la Callatis, ne-a ajuns la urechi si onorariul pentru care experimentata vedeta s-a invoit sa prezinte actuala editie a festivalului, organizata anul acesta de Antena 1. Surse din interiorul Primariei orasului Mangalia au dezvaluit ca Negru va primi pentru cele sapte zile de festival nu mai putin de 23.800 de euro, fiind de departe, la aceasta ora, cel mai bine platit prezentator al unui eveniment muzical desfasurat vreodata in Romania.

Vedeta Antenei 1 a bagat deja in buzunare 6.000 de euro, pentru cele patru seri prezentate la Callatis, urmand ca restul sumei sa-i fie virat in transe, pana luni dimineata. Contactat telefonic, timisoreanul nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect: "Contractul este confidential si nu pot vorbi despre asta. Dar sunt foarte multumit de suma". Un scurt calcul ne arata ca Dan primeste, pentru fiecare seara a festivalului, 3.400 de euro, iar pe ora nu mai putin de 1.133 de euro (prezinta zilnic in jur de trei ore). Aceleasi surse din interiorul Primariei sustin ca Adeli-na castiga mai putini bani decat Dan pentru prestatia sa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.