Sotia lui Ion Ion Tiriac, Maria Marinescu, a venit singurica marti, la prezentarea de moda a creatoarei Oana Mizil si a stat mai mult imbufnata, faza la care "vecina ei de canapea", Andreea Esca, s-a amuzat teribil. Pana sa inceapa prezentarea, Maria a acordat mai multa atentie telefonului mobil, de pe care a trimis zeci de SMS-uri.

Marti seara, in selectul club Fratelli, creatoarea Oana Mizil si-a lansat cea mai recenta colectie a sa, "A Touch of Orient". Desi la eveniment nu s-au inghesuit vedetele autohtone, cele cateva prezente au reusit sa atraga atentia. Printre acestea s-au numarat Andreea Esca (al carei sot, Alexandre Eram, a ajuns la mai bine de o ora dupa aceasta), Tania Budi, Familia Prigoana- Adriana si Silviu, Rita Muresan si Maria Marinescu. Pentru cele doua din urma, se pare ca aceasta iesire in lume le-a prins bine la imagine, avand in vedere ca trec prin momente nu tocmai placute.

Desi recent a fost surprinsa pe Litoral in compania fostului ei sot, creatoarea Rita Muresan a venit singura la evenimentul Oanei Mizil. N-a fost insotita de nici o prietena si, fireste, nici de Nelu Muresan.

Toata seara, Rita a fost extrem de zambitoare, a admirat tinutele Oanei Mizil, a vorbit cu toata lumea si s-a lasat pozata de fiecare fotograf care a trecut pe langa ea, de parca totul ar fi fost roz in viata ei. Nu acelasi lucru se poate spune despre Maria Marinescu, aflata in prag de divort, la numai trei luni de la mult trambitata cununie cu Ion Ion Tiriac. Degeaba s-a straduit colega ei de canapea, Andreea Esca, sa-i intre in gratii, caci Maria a avut, tot timpul, o singura preocupare: sa trimita zeci de SMS-uri. Cui? Asta ar fi vrut sa afle si celelalte invitate, care deja incepusera sa faca pronosticuri: unele credeau ca este vorba despre sotul ei, altele ca ii scrie fostului iubit, Cristi Chivu, aflat in tara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.