Desi este iubita unuia dintre cei mai bine platiti fotbalisti romani (Chivu are in prezent la Roma un salariu de 2,8 milioane de euro pe an), Adelina nu vrea sa-i faca paguba fundasului echipei nationale. Ea prefera sa serveasca impreuna cu ceilalti colegi din Antena cele trei mese asigurate de organizatorii Festivalului Callatis, la Hotelul Paradiso, din Mangalia, economisindu-i astfel banii fotbalistului, care nu mai este nevoit sa o mai scoata in fiecare seara la restaurante de lux ca pe celelalte iubite. Daca ziua se distreaza in compania colegilor, noaptea, dupa prezentarea festivalului, Adelina face "naveta" Mangalia-Eforie Nord, pentru a petrece clipe fierbinti impreuna cu fotbalistul, care o asteapta in apartamentul sau de la ultimul etaj al Hotelului Europa.

Ca si la celelalte editii, si anul acesta la Callatis s-au incins spiritele. Directorul artistic al festivalului, Gabriel Cotabita, a fost acuzat ca a tepuit trupa de sportivi acrobati X-treme, care au evoluat in cea de-a doua seara a festivalului. Acestia pretind ca au primit doar 40 de milioane lei vechi din onorariul de 60 de milioane lei vechi pe care l-au solicitat initial organizatorilor festivalului. Anda Adam si Victor Slav au venit si ei impreuna la festival. Cantareata conduce mai nou Chevrolet-ul iubitului, care, desi si-a scos ghipsul, continua sa aiba dureri.

Negru isi faulteaza colega de prezentare

Adelina nu este doar o iubita cu pretentii modeste, dar nici ca prezentatoare a festivalului nu reuseste sa se impuna in fata colegului Dan Negru. Mult mai experimentat, timisoreanul o bruiaza pe mai tanara sa partenera de scena, care rar mai apuca sa mai zica un cuvintel. Mai mult, Negru este si autorul textelor de prezentare, pe care le rosteste de unul singur.