Mihaela Radulescu s-a apucat sa scrie un roman. Vedeta TV, care are deja o carte publicata, va miza, de aceasta data, pe o intriga mult mai incitanta.

Talent

Incantata de prima experienta cu condeiul, Mihaela Radulescu s-a hotarat sa-si continue munca literara. Dupa ce si-a incercat norocul cu actoria, regia de film si muzica, multi-talentata vedeta a decis ca statutul de scriitoare i se potriveste cum nu se poate mai bine. Vedeta Antenei 1 s-a gandit sa treaca la lucruri mai complexe dupa ce a lansat, in luna mai, cartea "Despre lucruri simple". Noua sa carte nu va mai fi o culegere de texte, fragmente pe care vedeta le-a publicat in revista "Elle", ci un roman in toata regula, cu personaje care vor exprima gandurile si trairile intime ale autoarei.

Se pare ca rolul de scriitoare al prezentatoarei TV a fost destul de convingator pentru cei de la Editura Polirom. Intrucat prima sa carte a fost un bestseller, prezentat la Bookfest 2007, in iunie, aceeasi editura se va ocupa de publicarea celei de-a doua "opere".

Compact

Sursa: CompactTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.