Lovitura de teatru in lumea mondena: Elena Basescu s-a certat cu Andrei Hrebenciuc. Cel putin asa sustin apropiatii cuplului, care spun ca o impacare prea curand este destul de putin probabila. Conform acestora, cei doi nu mai sunt impreuna de mai bine de doua saptamani.

Cuplul Elena Basescu - Andrei Hrebenciuc nu a rezistat prea mult. Surse din anturajul celor doi ne-au confirmat ieri ca ei s-au despartit, cel putin temporar. Ruptura ar fi survenit in urma cu mai mult de doua saptamani, dupa o cearta mai aprinsa. Elena si Andrei au decis atunci sa se desparta pentru o perioada. Se pare insa ca sansele pentru ca tinerii sa redevina iubiti sunt foarte mici.

Cauzele crizei din interiorul cuplului tin mai mult de presiunea care s-a pus tot timpul asupra celor doi. Pe de-o parte, Traian Basescu se afla intr-un razboi politic deschis cu Viorel Hrebenciuc, iar relatia fiicei sale cu fiul PSD-istului nu i-a picat deloc bine. Mai mult, impacarea 'socrilor', pe care toata suflarea politica o astepta, nu a avut loc. Ba din contra, conflictul dintre cei doi a degenerat.

Se pare ca fiica presedintelui a fost cea care "i-a dat papucii"

Pe de alta parte, prietenii lui Hrebenciuc jr nu au acceptat-o pe Elena in cercul lor. Presa a scris ca ei l-au sfatuit inca de la inceput pe Andrei sa scape de mezina presedintelui, pentru ca e 'fitoasa si ingamfata'. Daca initial parerea acestora nu a contat prea mult pentru Andrei, care, se pare, a fost foarte indragostit de Elena, pe masura ce au aparut neintelegerile dintre ei, a inceput sa le dea dreptate celor din anturaj. Una peste alta, se pare ca tot Elena este cea care 'i-a dat papucii' acestuia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.