Creatoarea de moda Romanita Iovan va pleca, la inceputul lunii septembrie, la New York, unde se va caza la St. Regis Hotel, preferatul, cu ani in urma, al artistei Marlene Dietrich si frecventat de staruri precum Clint Eastwood sau Julia Roberts.

Hotelul a fost sursa de inspiratie pentru regizori de film, iar luxul apartamentelor de la St. Regis il recomanda drept unul dintre hotelurile de top pe plan mondial. Romanita merge in America pentru a participa la primul si singurul festival de couture din SUA, „New York Couture Fashion Week“. Ea va prezenta, pentru prima data, o colectie in Statele Unite, alcatuita din 24 de tinute, cu manechine puse la dispozitie de organizatorii evenimentului. Intreaga excursie o va costa pe creatoarea de moda mai mult de 30.000 de euro, bani pe care Romanita spune ca merita sa-i investeasca intr-o asemenea provocare. Designerul va sta la New York o saptamana.

Creatoarea de moda Romanita Iovan va pleca in luna septembrie la New York, unde se va caza in Manhattan, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, St. Regis Hotel, preferat, cu ani in urma, al artistei Marlene Dietrich. Romanita va prezenta o colectie pentru prima data in Statele Unite, in cadrul unui prestigios festival de moda, New York Couture Fashion Week. Excursia de o saptamana o va costa pe vedeta mai bine de 30.000 de euro.

La inceputul lunii septembrie, creatoarea de moda Romanita Iovan va pleca in America pentru o saptamana. Vedeta se va caza la unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din lume, St. Regis Hotel, acolo unde, cu ani in urma, innopta deseori una din icoanele anilor '50, artista Marlene Dietrich. De altfel, Dietrich a marturisit ca St.Regis este hotelul ei preferat. Romanita se va putea relaxa in luxul debordant al apartamentelor de la St. Regis, ai caror pereti sunt imbracati intr-un tapet fin de matase. Apoi, toate baile sunt lucrate in marmura si fiecare etaj are un majordom atent la orice dorinta a clientilor. Exista mai multe piscine, un centru de fitness cu antrenori personali, room-service 24 din 24 si un centru spa, unde, intre o cupa de sampanie si o portie de caviar, clientii sunt rasfatati cu tratamente faciale si corporale personalizate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.