Actorul Daniel Radcliff, devenit cel mai bine platit actor minor de la Hollywood, datorita rolului lui Harry Potter, a povestit, intr-un interviu pentru The Sun, despre viata lui, despre bani, colegiu si sex.

El a declarat, printre altele, ca va alunga din pat orice femeie care, in timpul unei partide de amor, il va striga Harry Potter. Daniel, in varsta de 17 ani, a subliniat ca nu va accepta intalniri cu tinere care alearga doar dupa faima lui. "Deseori sunt strigat cu numele micului vrajitor. Si nu-mi place. Pentru ca acest lucru nu poate fi o dovada de pasiune. Daca se va intampla asa ceva, pur si simplu, ii voi spune <Pleaca>", a avertizat vedeta. Potrivit spuselor sale, dupa lansarea primului film din seria Harry Potter, colegii de scoala au inceput sa-l priveasca altfel. "Unii au fost mai agresivi. Mi s-a explicat ca e invidie, dar nu cred. Pur si simplu cred ca a fost dorinta de a-si bate joc de baiatul care-l interpreteaza pe Harry Potter". David a explicat si de ce evita sa asiste la cursurile de colegiu.

"Paparazzi nu asteapta decat sa ma surprinda stand de vorba cu cineva, sau petrecand prin baruri si la serate. Dar a doua zi, presa de scandal s-ar lansa imediat in speculatii si ar lansa zvonuri dintre cele mai neplacute si mai neadevarate", a spus actorul. Acelasi este motivul pentru care el nu a fost niciodata intr-un club de noapte. In pofida averii sale, estimata la 33 milioane de dolari, Radcliff nu acorda, potrivit propriilor lui afirmatii, o atentie deosebita banilor. "Nici cand eram mic, dar mai ales acum, nu-mi plac oamenii care fac imposibilul uneori pentru a-si demonstra bogatia. Nu am inteles niciodata aceasta patima. E inutil. E ceva anost si oribil", crede Daniel.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.