Editia din acest an a Festivalului Callatis a debutat cu stangul. Desi nu am avut parte de gafe din partea prezentatorilor, care, de data aceasta, au ocolit balbele, Dan Negru si-a inceput prezentarea cu microfonul oprit. Chiar daca inconvenientul a fost rapid remediat, iar acesta si-a reluat discursul, si trupele 3rei Sud Est si Todomondo s-au confruntat, ulterior, cu aceeasi problema. Desi au vrut sa faca impresie buna si sa demonstreze ca stapanesc arta cantatului, membrii celor doua formatii au trecut prin momente penibile din cauza ca au urcat pe scena fara sa realizeze ca au microfoanele inchise. "Am fost nemultumiti de conditiile de sunet de care am avut parte. In anii anteriori, nu au fost astfel de necazuri. Am cantat live, insa s-a auzit foarte prost", s-au plans cei de la 3SE in emisiunea de dupa festival, "Sentinta de la miezul noptii", moderata de Cristina Cioran si Dan Capatos.

Desi, anul acesta, vor canta la Callatis peste 60 de artisti, dintre acestia nu face parte si Cream. Asta pentru ca, anul trecut, ea si Gabriel Cotabita, unul dintre organizatori, s-au certat aprig si s-au jignit reciproc fara nici un fel de retineri. "Nu particip la Callatis pentru ca nu am fost invitata. Evident ca directorul artistic, Gabriel Cotabita, este responsabil de absenta mea", ne-a declarat cantareata.

Vestimentatia Adelinei si a lui Dan este asigurata de casele de moda Alb si Negru si Dinasty, iar toate cele sapte tinute, din fiecare seara de festival, le vor ramane celor doi prezentatori. Mare bucurie pentru Dan Negru, care s-a ales, astfel, cu haine de aproximativ 7.000 de euro, stiut fiind faptul ca e atat de zgarcit, incat nu se indura sa dea banii mai pe nimic. Daca Adelina mai are timp si pentru cateva ore de plaja, nu acelasi lucru este valabil si pentru partenerul ei de scena, care trebuie sa scrie atat textele lui de prezentare, cat si ale Adelinei. Pentru prestatie, cei doi au fost recompensati de Antena 1, postul de televiziune care transmite in direct festivalul, cu cateva mii de euro.

Nasul Columbenilor, huiduit de public

Monica si Irinel Columbeanu au fost invitati sa urmareasca festivalul chiar de nasul lor de cununie, Matei Miko, producatorul tehnic al evenimentului. Desi Miko a vrut sa le demonstreze finilor sai ca este un profesionist, iata ca pana si Columbenii au strambat din nas din cauza sonorizarii defectuoase.