Specialistii de la Protectia Copilului sunt ingrijorati de faptul ca tot mai multe fete pleaca de acasa, din cauza parintilor care nu le accepta iubitii. Astfel, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Theodora Bertzi, il sfatuieste pe Traian Basescu sa nu se bage in relatia Elenei cu Andrei si sa lase la o parte adversitatile politice cu Hrebenciuc.

Reprezentantii Ministerul Muncii au incheiat, ieri, campania "Si tu poti fi un parinte mai bun!", derulata in perioada februarie-mai 2007. Dupa ce au aratat ca, timp de patru luni, au luptat impotriva violentei, abuzului si exploatarii copiilor prin munca, acestia au abordat si problemele cu care se confrunta adolescentii.
Astfel, a fost adusa in discutie povestea de dragoste dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc, precum si rivalitatea dintre parintii celor doi amorezi. Theodora Bertzi a declarat pentru Click! ca toate declaratiile belicoase ale presedintelui Basescu la adresa lui Hrebenciuc nu fac altceva decat sa afecteze relatia tinerilor si sa-i indeparteze pe acestia de parinti.

Elena si Andrei sunt impreuna de sase luni

Elena Basescu a fost surprinsa, recent, de paparazii Click! in compania lui Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului Partidului Social Democrat Viorel Hrebenciuc, pe plaja de la Rex. Pentru ca gesturile de tandrete dintre cei doi au fost extrem evidente, aratand ca intre ei exista deja o relatie de dragoste, tinerii au hotarat sa nu se mai

fereasca. Mai mult, tatal lui Andrei a recunoscut ca cei doi sunt impreuna de mai bine de sase luni. Imediat, presedintele Traian Basescu a iesit la rampa cu declaratii jignitoare la adresa "cuscrului" pesedist, gen: "Mi-ar fi imposibil sa-l am ruda, macar prin alianta, pe Viorel Hrebenciuc" sau "Am un dispret profund pentru el". Asa cum era de asteptat, reactia deputatului nu a intarziat sa apara. "Din respect pentru prietena fiului meu, refuz sa dau replica pe care o merita tatal ei".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.