Multi dintre barbatii celebri din Romnia arata bine si, astfel, femeile au toate motivele sa se dea in vint dupa ei. Avem Don Juani reali, sexy, ce pot face oricind parte din topul celor mai aratosi masculi. Sint din diferite domenii de activitate, insa cuceririle din viata lor pot constitui un palmares de invidiat.

Va prezentam citiva dintre acesti domni dupa care au curs multe lacrimi, de-a lungul timpului. S-au certat si s-au impacat cu foste iubite si continua sa fie doriti ca niste trofee. Razvan Fodor a cintat in Kripton, acum joaca in telenovele, la Acasa TV, si a avut la activ numeroase iubite. A fost impreuna cu top-modelul Catrinel Menghia, dupa care sufera si acum, a mai avut idile cu domnisoare ce nu se ridica, insa, la valoarea lui Catrinel si nici nu sint atit de cunoscute. Nu i-a picat bine cind aceasta s-a maritat cu un pilot de formula 1. Acum, este singur, insa, are la activ multe cuceriri si primeste tot felul de mesaje de la domnisoare dornice de aventura. Tudor Chirila are talent cu carul, atit ca actor, cit si ca muzician. A fost impreuna cu Dorina Chiriac si cu o domnisoara mai putin cunoscuta, iar acum traieste o poveste de iubire cu vedeta de televiziune Andreea Raicu. Cintecele sale nu te lasa indiferent, iar aerul sau de barbat neinteles fac in continuare numeroase victime. Diva trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca sute de domnisoare ar da mult sa aiba o idila, fie si de o noapte, cu artistul.

Adrian Mutu - fotbalist, frumusel, bogat, cu multe iubite la activ. Sa nu uitam ca s-a impacat si s-a certat de mai multe ori cu Alexandra Dinu. S-a zvonit ca ar avea o aventura chiar si cu Kitty Cepraga, dar in ultima vreme a devenit baiat cuminte, s-a asezat la casa lui si, dupa ce s-a insurat cu Consuelo, s-a transformat intr-un familist convins. In toate topurile de specialitate, fotbalistul este considerat printre cei mai sarmanti masculi din lume. Cristi Chivu este un macho de succes, daca ar fi sa enumeram doar citeva dintre iubitele sale: Andreea Raicu, Maria Marinescu, Corina Caragea, iar acum Adelina Elisei. Aerul sau de baiat cuminte, dar si faptul ca este inteligent si nu e lipsit de sensibilitate, il fac sa fie o partida de invidiat pentru majoritatea doamnelor. In momentul de fata, spune ca e indragostit de stirista de la Antena1 si vede chiar o relatie serioasa cu aceasta.

Alex Erbasu, acest Colin Farrell mioritic

Bogdan Lobont este amorezat de Elena Gheorghe, insa aceasta nu-l baga in seama. Solista are o relatie cu un tip din trupa ei si nu are vreme de declaratiile fotbalistului. De altfel, Lobont are probleme privind pensia alimentara cu fosta sa sotie, Loredana. Insa, cu toate acestea, ii plac tot felul de domnisoare mai mult sau mai putin celebre. S-a auzit ca ar fi interesat si de Elena Basescu, dar nu prea are curajul sa incerce. Alexandru Erbasu este un barbat bine, aduce cu un star hollywoodian, Colin Farrell, face parte dintre cei mai bogati burlaci din Romania si are o slabiciune pentru domnisoarele celebre. Sa amintim doar de aventurile lui cu Loredana de la Trident, Maria Marinescu, Ileana Lazariuc, Delia si lista ar putea continua. Erbasu, cu aerul sau enigmatic, le face pe femei sa il considere irezistibil si sa pice ca mustele in plasa lui. Probabil, vor mai exista nenumarate domnisoare ce vor accede la inima juniorului. Fratii Viziru, Lucian si Augustin, sint curtati de domnisoare june, dar si femei trecute bine de prima tinerete. Dupa despartirea de Catrinel Sandu, Lucian a mai avut o aventura cu Laura Cosoi, iar acum este impreuna cu Steliana, dansatoare intr-o telenovela. S-a vehiculat ca ar fi existat o idila intre artistul muzician si actrita venezueleana Gabriela Spanic. I-au mai fost atribuite si alte femei pe lista, insa el se considera serios si responsabil. Augustin ii calca pe urme si a incercat sa cucereasca mai multe femei, ca doar asa se putea simti mai important. Acum este impreuna cu o domnisoara ce lucreaza la National TV si se declara indragostitul ideal. Florin Piersic Jr are o frumusete aparte, iar talentul actoricesc nu-i lipseste deloc. Are un copil cu Dorina Chiriac, s-a cumintit pentru o perioada, dar fanele continua sa-l asasineze cu mesajele de dragoste.

Chisu, un burlac cu bani

Desi trecut de prima tinerete, Dan Chisu continua sa fie in topul celor mai sexy barbati. A avut o legatura cu Roxana de la Trident, Maria Andrei, a placut-o pe Cristina Spatar, dar nu prea are succes la relatii lungi cu doamnele. Or sti ele ce-or sti de il parasesc atit de repede. Insa, banii lui si faptul ca e burlac constituie un atu important pentru ele. Catalin Botezatu, designer celebru, ce se imbraca extravagant, este destul de bogat, se poarta bine cu femeile, stie cum sa le ia, asa ca succesul e garantat. Acestia sint doar citiva din domnii dupa care se dau in vint doamnele si care pot intra intr-un top al celor mai sexy masculi de pe toate meleagurile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.