Cantareata Alina Sorescu va pleca, la sfarsitul acestei luni, in Spania, unde va fi insotita, pe langa alti artisti, si de Printul Paul si Printesa Lia.
Alina a semnat un contract pentru o serie de concerte intr-o localitate de langa Saragosa. „Vor fi mai multi artisti prezenti, in speta de muzica populara, pentru ca romanii de acolo sunt mari amatori de asa ceva. Au fost invitati la eveniment si Printul Paul si Printesa Lia. Abia astept sa plec, cu ocazia asta voi avea timp sa vizitez si Saragosa“, ne-a declarat Alina. Cantareata tocmai a incheiat proiectul „Mamaia Copiilor“, festival pe care l-a prezentat zilele trecute. Pentru ca tot a capatat experienta in acest domeniu, Alina va fi gazda unui alt festival pentru copii, „Delfinul de Aur“, care va avea loc in curand la Navodari. In plus, Alina incurajeaza tinerii in plina formare profesionala, fiind imaginea Agentiei Nationale pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.