Actrita obisnuia sa traga parturi, manca in pat si nu era in relatii tocmai grozave cu apa si sapunul

Toate aceste detalii picante despre stilul de viata mai putin "stilat" al lui Marilyn sunt cuprinse intr-un volum despre viata unei alte legende a filmului, Clark Gable, pe care diva l-a avut ca partner in pelicula "The Misfits", in 1961. Gable, spune autorul David Bret, a fost oarecum surprins de igiena precara practicata de superba sa colega de breasla. Portretul pe care i-l creioneaza Bret lui Monroe in cartea sa intitulata "Clark Gable: Tormented Star" nu are nici o legatura cu simbolul perfectiunii feminine.

Nu purta chiloti

"Ca si Jean Harlow, Marilyn obisnuia sa-si decoloreze parul din zona pubiana si nu purta niciodata chiloti pentru ca ii provocau iritatii", scrie David Bret. "Se spala rar, dormea dezbracata, manca mai mult in pat decat la masa, acoperind cu cearsafuri farfuria cu resturi", completeaza acesta.

El mai spune ca, desi s-a speculat mult pe aceasta tema, Monroe si Gable nu au trait o intensa poveste de dragoste pe platourile de filmare. Chiar daca initial, Gable s-a simtit atras de Monroe, a fost ulterior descurajat de lipsa de preocupare pentru igiena personala manifestata de partnera sa de film.

Totusi, Monroe obisnuia sa se laude in fata prietenilor declarand ca "domnul Gable este mort dupa mine".

Se mai spune ca diva avea in dormitorul sau o fotografie a lui Gable pe care acesta ii scrisese o dedicatie. "Sunt pure speculatii. Clark Gable era, efectiv, obsedat de curatenie. Nu ar fi putut avea sub nici o forma o relatie cu o femeie neglijenta", conchide David Bret.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.