Lindsay va juca rolul unei stripteuse, in productia cinematografica "I Know Who Killed Me", potrivit informatiilor de pe Daily Mail, preluate de antena3.ro.Problematica actrita care a acceptat sa dea viata unei dansatoare la bara a marturisit admiratorilor sai ca a luat lectii de dans la bara in fiecare zi cate patru ore. "Am vanatai peste tot. Din aceasta cauza nu am mai purtat haine scurte", a adaugat Lindsay. Frumoasa actrita va da viata unei dansatoare, asa ca poate fi admirata in numeroase scene "fierbinti".

Potrivit spuselor reprezentantului sau, Leslie Sloane, datorita unui astfel de rol, tanara actrita a ajuns sa inteleaga faptul ca munca de stripteusa nu este tocmai floare la ureche. Vedeta si-a incercat abilitatile de dansatoare la bara si in afara platoruilor de filmare, in urma cu un an, Lohan alaturandu-se modelului Kate Moss pentru un dans incendiar dintr-un club din New York.

Privitor la viata sentimentala a lui Lindsay, vedeta pare sa il fi uitat pe Calum Best. Recent ea fost zarita in compania unui blond misterios pe o plaja din Malibu, dupa ce, cu ceva timp in urma isi propusese sa puna mana pe fotbalistul britanic de la Manchester United, Rio Ferdinand, pe care il considera barbatul perfect. Se pare ca Lindsay a fost "data pe spate" de aratosul Rio in doar cateva secunde.

La sfarsitul lunii trecute, lui Lindsay i s-a propus sa joace intr-un film in care va interpreta rolul celebrei Paris Hilton. In acest proiect va fi cooptata si Britney Spears, care se pare ca va asigura coloana sonora a filmului.