Jurnalista spune ca este nelamurita de excluderea din grila Realitatea TV

La trei luni dupa plecarea Rodicai Culcer de la Realitatea TV, jurnalista este inca nelamurita de excluderea ei din grila de programe a postului de televiziune. "Nu am primit nici astazi macar o explicatie si nu m-a anuntat nimeni atunci cind am fost inlocuita de Razvan Dumitrescu", spune ea.

Fosta moderatoare TV a aflat pe 27 ianuarie, de pe fluxul de stiri afisat pe Realitatea, ca nu mai modereaza emisiunea "Realitatea Zilei" alaturi de Mihai Tatulici. Cind a discutat cu membrii din consiliul director al televiziunii respective, jurnalistei i s-a propus sa realizeze emisiunea lui Carmen Toma (cu caracter social) sau pe cea a lui Mircea Dinescu. "Ei stiu foarte bine ca eu nu fac emisiuni pe teme cetatenesti, iar peste emisiunea lui Mircea nu ma bag", afirma ea. Anterior, spatiul de emisie al Rodicai Culcer fusese detinut de Razvan Dumitrescu, moderatorul care a revenit in grila Realitatea TV, de la ora 19.00. Realitatea TV nu a raspuns prin Departamentul PR Rodicai Culcer, ci doar a precizat ca fosta moderatoare nu este prezenta cu vreo emisiune in grila de programe care va fi lansata pe 1 aprilie. Acest lucru nu exclude colaborari viitoare, mai afirma Realitatea TV.

Culcer nu vrea o televizune mare

Rodica Culcer mai este acum doar colaborator la revista "22", unde scrie saptaminal analize economice si politice. In timpul scurs de la iesirea de pe post, si-a rezolvat o problema medicala. Ea vrea sa revina in peisajul audiovizual din Romania, dar are pretentia unor oferte care sa se potriveasca stilului ei jurnalistic. "Nu tin neaparat sa fiu la o institutie jurnalistica mare, faimoasa, ci vreau sa am o emisiune in care sa pot spune ceea ce vreau si sa nu am surprize gen Realitatea", explica Rodica Culcer.
Ea a mai stirnit vilva la plecarea de la Europa FM, in aprilie 2003. Atunci, fiind sef al Departamentului de stiri Europa FM, a demisionat alaturi de redactorul-sef Cosmin Prelipceanu. Motivul a fost neintelegerea dintre jurnalista si conducerea postului de radio care ii recomada sa opreasca difuzarea unei stiri compromitatoare pentru fosta guvernare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.