Danzel si Despina Vandi vor sustine recitaluri

Cea de-a treia editie a Premiilor MTV Romania va avea loc pe 28 aprilie, la Sala Palatului, au anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, reprezentantii postului. Artistii sint nominalizati la 14 categorii. Acestia vor putea fi votati pe Internet si prin SMS. Vor sustine recitaluri mai multi artisti romani si din strainatate.

Gazda evenimentului va fi Mihai Dobrovolschi.

Show-ul incepe la ora 19.00, cu defilarea VIP-urilor pe covorul rosu. De la 20.00 urmeaza spectacolul propriu-zis, care va fi transmis in direct pe MTV Romania. Nominalizatii pentru fiecare categorie a Romanian Music Awards 2005 au fost alesi in urma voturilor reprezentantilor caselor de discuri si de peste 200 de telespectatori fideli ai postului. In topul nominalizarilor conduce Bitza (cu cinci propuneri), urmat de Activ, Impact, Ombladon si Parazitii cu cite patru. Zdob si Zdub, Hi-Q, Morandi, Vita de Vie si Voltaj concureaza la cite trei sectiuni fiecare.
Cistigatorii vor fi desemnati de public prin vot online, pe www.mtv.ro, si prin SMS, la numarul 1234. Votul poate fi exprimat in perioada 17 martie-28 aprilie. Exista si doua categorii speciale, "Lifetime Award" si "Free Your Mind Award", unde cistigatorii vor fi alesi de reprezentantii MTV. Un regim special are si "Best Video", fiindca la aceasta sectiune votul este exprimat numai prin SMS, in seara evenimentului, intre orele 19.00 si 22.30.

Numai trei artisti straini in recital

Mai multi cintareti romani vor sustine recitaluri pe 28 aprilie, la Sala Palatului: Morandi, Vita de Vie, Bitza, Pepe, Nicola, Impact feat. Ca$$a Loco, Hi-Q feat. Vank, Corina feat. Smiley&Don Baxter. Daca anul trecut publicul a beneficiat de prezenta a cinci artisti straini, printre care Scooter si Kevin Little editia actuala are in plan numai trei guest staruri. Despina Vandi si Danzel au confirmat deja prezenta, iar reprezentantii MTV poarta discutii cu un al treilea artist. La conferinta de presa a fost prezent si Ombladon, cistigator al "Best Romanian Act" la Premiile MTV Europe, anul trecut la Roma. Acesta a primit trofeul, care a sosit in tara prin posta, in urma cu doar citeva zile.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.