Adriana Bahmuteanu si fiul sau vitreg, Honorius, par sa fi renuntat la conflictul iscat intre ei in urma cu scurt timp. Familia Prigoana tocmai s-a intors dintr-un scurt sejur pe litoralul Marii Negre. Au fost nelipsiti cei doi baieti ai miliardarului, Silvius si Honorius, iar Adriana ne-a declarat ca s-au simtit foarte bine impreuna.

Concubina lui Prigoana s-a certat recent cu Honorius, din cauza relatiei pe care acesta ar avea-o cu Ana Maria Prodan, coprezentatoarea emisiunii „Can'cana“ de la Romantica. Cand Adriana i-a sugerat baiatului vitreg ca nu e o idee buna sa te incurci cu o femeie cu 15 ani mai in varsta, maritata si cu doi copii, Honorius a reactionat nervos. Intre timp, apele s-au mai linistit, iar protagonistii conflictului isi petrec week-endurile impreuna la mare. Adriana nu a putut face plaja, din cauza sarcinii avansate.

Adriana Bahmuteanu si fiul sau vitreg, Honorius, par sa fi revenit la sentimente mai bune, dupa recentul conflict care i-a avut drept protagonisti. Familia Prigoana s-a intors, ieri dupa-amiaza, dintr-un scurt sejur pe litoralul Marii Negre. Adriana si Honorius, baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, s-au certat in momentul in care ziarista si-a exprimat dezacordul vizavi de flirtul dintre Honorius si Ana Maria Prodan.

Vulcanica Adriana Bahmuteanu si fiul cel mare al lui Silviu Prigoana par sa se fi impacat, cel putin de ochii lumii. Familia Prigoana s-a intors, ieri dupa-amiaza, dintr-un scurt sejur petrecut pe litoralul Marii Negre. Adriana si Silviu nu au plecat singuri la mare, ci impreuna cu cei doi copii ai omului de afaceri, Silvius si Honorius. “Am stat doar in week-end si ne-am simtit foarte bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.