"Camera ascunsa", una dintre premierele romanesti ale toamnei, va incepe vineri sa ruleze in cinematografele din Bucuresti si din tara, aducand in fata publicului un cuplu format dintr-un star de cinema - Rutger Hauer - si o tanara actrita romana - Maria Dinulescu.

Olandezul Rutger Hauer, care se afla in aceste zile la Bucuresti ca invitat al festivalului "Unde e iubirea?", joaca rolul unui barbat care alege sa-si traiasca ultimele clipe la nivelul de nebunie la care si-a trait intreaga viata. Iubita lui, prinsa in acelasi vartej de evenimente, este interpretata de Maria Dinulescu, o actrita care a fost preferata de regizorii din generatia ei pentru scurtmetrajele "Trafic" (Palme dŽOr 2004), "Poveste la scara C" si "Stejarii verzi". "Camera ascunsa", in regia lui Bogdan Dumitrescu, este al doilea lungmetraj al Mariei Dinulescu, dupa "Milionari de weekend".

In afara celor doi protagonisti, in film mai joaca Oana Pellea, Gheorghe Visu, Alexandru Jitea, Manuela Harabor etc. "Camera ascunsa" va avea premiera vineri la cinematografele Scala si Hollywood Multiplex din Bucuresti, Arta din Cluj si Republica din Iasi.