Cristian Tintareanu a invitat-o pe Mihaela Tatu la o ciorba de varza. Mihaela a fost incintata. Si de Tintareanu, si de varza.
Am impresia ca oamenii de la Acasa TV s-au cam plictisit s-o vada pe doamna Tatu prin sediu, drept pentru care au inceput s-o mai trimita si pe teren. Rezultatul uneia dintre aceste excursii: un foarte amplu material, realizat acasa la Cristian Tintareanu. Am vazut si eu o parte din el, ocazie cu care am aflat ca domnul Tintareanu este angajat intr-un foarte serios regim de slabit. Motivul? Intentioneaza sa joace intr-un film pentru adulti. Uppps! Pai, domnu' Tintareanu, si pentru asta tre' sa va chinuiti cu ciorbe de varza? La banii dumneavoastra, nu puteti juca intr-un film pentru adulti, chiar si fiind nitelus mai dolofan? Eu zic ca ati putea juca linistit si ca, prin dieta asta absurda, complicati inutil vietile altor miliardari. Adica, daca miine-poimiine se va hotari si Irinel Columbeanu sa joace intr-un film porno, ce-o sa faca, saracul? O sa se apuce sa tina cure de inaltare?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.