Cea de-a treia editie a MTV Romanian Music Awards 2005 va avea loc pe 28 aprilie. Show-ul TV live va cuprinde 14 categorii de nominalizati.

Ei au fost alesi in urma voturilor exprimate de peste 20 de reprezentanti ai caselor de discuri romanesti, impreuna cu 200 de telespectatori fideli ai postului. Adrian Anghel, presedintele MTV Romania, a tinut sa precizeze ca "au existat tentative ale unor asa- zisi artisti, abia aparuti pe piata, care au incercat sa impinga si sa se ajute" ca sa se poata numara printre nominalizati. "Ei cred ca un premiu MTV le va ridica cota", a declarat Anghel, care a considerat ca numele acelor artisti nici nu merita a fi mentionate, mai ales ca "nu se va putea spagui" pentru ca rezultatele vor fi centralizate la Londra. Printre cei mai nominalizati pot fi regasiti cei de la Activ, Impact, Ombladon, Parazitii, HI-Q, Morandi, Zdob si Zdub, Voltaj si Vita de Vie.

In fruntea lor se afla debutantul Bitza, cu cinci nominalizari. Pana atunci, se poate vota pe site-ul MTV si prin sms-uri. Vor exista trei invitati straini: Danzel, Despina Vandi si inca o vedeta al carei nume nu a fost inca decis. In schimb, vor exista numeroase reprezentatii ale artistilor romani, printre care si duete precum Impact si Cassa Loco, HI-Q si Vank sau Corina cu Smiley si Don Baxter. Gazda evenimentului va fi Mihai Dobrovolschi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.