LifeStar 9 Iulie 2007 01:34
Cunoscut pentru modelele exclusiviste pe care le creeaza, Mihai Albu revine in centrul atentiei cu un proiect neobisnuit. Designerul lucreaza deja la o pereche de pantofi cu toc urias, de 20 de cm, pe care urmeaza sa-i poarte sotia lui. La o inaltime de 1,75 metri, Iulia Albu va masura incaltata 1,95 metri, cat celebrul baschetbalist Michael Jordan.

Editia lunii iulie a "Galei Premiilor VIP" a reunit pe litoral toata crema showbiz-ului autohton. Evenimentul a avut loc sambata, la restaurantul "President" din Mangalia si a avut in prim-plan o sumedenie de cupluri mondene, care au ales sa se relaxeze in weekend la mare. La Gala a participat si Mihai Albu, care ne-a povestit, in premiera, ultimele noutati din atelierul sau de designer.

Cunoscutul creator de incaltaminte si-a propus sa isi valorifice talentul in favoarea sotiei sale, care va urma sa poarte o inedita pereche de pantofi cu tocuri de 20 de cm. "Vreau ca sotia mea sa incalte ceva exclusivist. In Romania nu mai exista asa ceva si din cate stiu eu, nici in moda internationala, dar nu bag mana in foc. Este in primul rand o provocare uriasa pentru mine, ca designer. Este foarte dificil sa lucrezi un pantof cu un calapod special si cu un toc de 20 de cm, dar nu imposibil. Sper ca Iulia va fi incantata", ne-a declarat Mihai Albu.

La randul ei, Iulia Albu marturiseste ca abia asteapta sa se afiseze cu aceasta incaltaminte la evenimentele mondene. "Stiu ca unii spun ca este imposibil sa mergi pe asemenea tocuri, insa calapodul special va atenua senzatia de disconfort. Eu abia astept sa-i port", a spus Iulia, care, incaltata, isi va privi sotul de la o inaltime de 1,95 metri.

Victor Slav si-a scos ghipsul

Aflat in caravana "Dansez pentru tine", la Sibiu, Victor Slav a avut zilele trecute un accident, in urma caruia s-a ales cu piciorul luxat. El a fost nevoit sa poarte un ghips de protectie, de care a scapat insa destul de repede. Sambata, la Premiile VIP, Victor a aparut in sandale, fara ghips, la bratul iubitei, Anda Adam.
Vantur si Moga si-au asortat hainele

Denumit de multi un cuplu atipic, Marius Moga si Iulia Vantur par mai fericiti ca niciodata si nu rateaza nici o ocazie pentru a-si afisa dragostea in vazul lumii. La Gala Premiilor VIP cei doi au atras atentia datorita tinutelor gri pe care si le-au asortat. Si de aceasta data, "Micul Mozart" a aparut la costum, pentru a fi in ton cu rochia eleganta, din tafta argintie, a iubitei sale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.