LifeStar 9 Iulie 2007 00:40
Binecuvantat. Diva si-a dorit de la bun inceput fetita, asa ca Stefan Banica Jr. este cel caruia micutul ii va indeplini dorinta
"Zana Surprizelor" si sotul ei au aflat, in sfarsit, sexul bebelusului care va veni pe lume in toamna. Potrivit apropiatilor cuplului, recent, Andreea Marin, insarcinata in cinci luni si jumatate, a mers la un ecograf performant pentru o analiza amanuntita a evolutiei fatului. Desi vedeta si-a dorit de la bun inceput sa devina mamica unei fetite, Stefan Banica Jr. s-a rugat pentru un baietel, cu toate ca mai are un fiu in varsta de patru ani, pe nume Radu Stefan, cu Camelia Constantinescu, fosta lui iubita.

Se pare ca sortii i-au suras cantaretului care va deveni, pentru a doua oara, tata de baiat. In urma celui mai recent consult s-au spulberat toate indoielile asupra sexului micutului. Odata cu asigurarile medicilor, viitorii parinti au acum o noua sarcina: aceea de a-i gasi copilului numele cel mai potrivit. In momentul de fata, Andreea si Stefan nu s-au oprit inca la unul si studiaza in continuare posibilitatile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.