Aventura Ramonei Badescu in reality show-ul italian "La fattoria" a durat doar doua ore, in care romanca a alergat prin namol si a adunat nuci de cocos si banane.

Imbracata intr-o rochie verde crud, corsetata, cu umerii goi si larga spre poale si purtand o pereche de sandale elegante, Ramona s-a urcat increzatoare si cu gandul de izbanda in remorca tractorului care a dus-o la destinatie. Adica intr-o ferma tipic braziliana, amenajata in stilul anilor 1800, in mijlocul junglei, la 100 km de prima localitate. Ploaia torentiala care s-a pornit din senin a udat-o pana la piele, dar Ramona nu s-a indurat sa-si scoata ochelarii de soare sic, verzi ca si rochia. Cu parul ud si cu machiajul curgandu-i pe obraji, nu si-a pierdut buna dispozitie, mai ales ca de frig nu se putea vorbi (erau 4 grade). Credea ca ploaia ii va fi de bun augur, dar nu a fost asa.

O DOAMNA, DAR...

Ramona, impreuna cu alti doi concurenti, actorii Ugo Conti si Francesco Benigno, buni prieteni de ani de zile, au fost alesi (nu s-a inteles cum) sa participe la prima competitie a jocului. Nici unul nu a protestat. Dupa ce si-au schimbat hainele de gala cu unele mai comode, cei trei au alergat prin foc si namol, au scormonit pamantul, au adunat banane si nuci de cocos pentru a putea obtine cheia mult ravnitului conac, salasul patronului fermei. Desi Ramona a dat dovada de multa ambitie si curaj, a ajuns la mustata doar pe locul doi, castigatorul fiind Francesco Benigno. Incoronat stapanul fermei, el a trebuit sa elimine un concurent. Situatie ingrata, dar destul de usoara, avand in vedere relatia pe care o avea cu Ugo Conti. "Pe Ramona am cunoscut-o acum. O consider o adevarata doamna, o persoana deosebita, dar nu am alta cale: ea este eliminata". Acesta a fost discursul lui Francesco.

PAPAGALUL RAMONA

Ramona s-a conformat regulilor si, dupa ce si-a luat la revedere de la cei 11 colegi, a parasit ferma. Momentul de tensiune s-a spulberat neasteptat de repede, cand blonda showgirl Giulia Montanarini, cea care se autodefinea "prietena Ramonei" (au fost colege intr-o emisiune de varietati la inceputul anilor ’90), a inceput sa rada zgomotos, strigand: "Si-a uitat cerceii! Si-a uitat cerceii!" Atmosfera s-a relaxat imediat, iar "in semn de amicitie" au dat numele romancei unui papagal care le va tine companie la ferma. Ramona plecase deja. Fratele sau, Calin, aflat in studioul din Milano, abia a putut sa scoata cateva cuvinte: "Imi pare rau, este un moment dificil, dar asta e viata", a spus el intr-o italiana precara. Ramona va mai sta aproape o saptamana in Brazilia, intr-un hotel de lux din Sao Paolo, si se va intoarce marti in Italia. De miercurea viitoare, Ramona va fi oaspetele permanent al prezentatoarei concursului, Barbara D’Urso, "regina" reality-urilor italiene.

NEIUBITA

Inainte de a intra in ferma, Ramona declarase ca a ales sa faca acest reality pentru a afla cat o iubeste publicul italian. Din pacate, raspunsul nu a avut timp sa-l afle, dar pe cateva site-uri pe care au fost votati concurentii se afla pe unul din ultimele locuri. O realitate greu de acceptat pentru o persoana "suparacioasa si suspicioasa", asa cum se autodefineste.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.