Acest fapt este sustinut chiar de cantareata portoricana, care a dorit sa intareasca reusita mariajului lor, potrivit antena3.ro. In acest moment, cei doi artisti, indragostiti pana peste cap, se pregatesc acum de lansarea filmului "El Cantante", in care sunt protagonisti.

Desi au programul foarte incarcat, Jennifer si Marc detin un secret in mentinerea unei relatii si de lunga durata. Solista hit-ului "Jenny From The Block" a impartasit reteta si altora. "La inceputul casniciei ne-am facut promisiuni, pentru ca stiam ca amandoi avem cariere care necesita sacrificii si timp pierdut. La noi o zi de lucru poate ajunge si la 24 de ore, asa ca am facut urmatoarele intelegeri: "Nu calatorim singuri. Daca eu lucrez, tu faci pauza. Iar daca amandoi trebuie sa muncim, facem in asa fel incat sa fim foarte eficienti si rapizi", a declarat J. Lo.

Privitor la speculatiile conform carora Jennifer ar fi insarcinata, cantareata a informat revista Glamour ca minunea nu s-a petrecut inca, desi ea si Marc isi doresc un copil pe viitor. Cum Jennifer este experta nu doar in artele amorului, ea stie cum sa-si faca viata mai frumoasa si este stapana pe arta increderii in propriile calitati.

Convinsa ca destinul omului nu poate fi schimbat, Jennifer Lopez nu are regrete, desi uneori se mai intoarce in timp si face o trecere in revista a greselilor. " Stiu ca intotdeauna trebuie sa-ti urmezi inima. Uneori devine dureros, dar trece. Asa am ajuns eu ceea ce sunt azi si nici nu se putea mai bine", a concluzionat vedeta latino.