LifeStar 7 Iulie 2007 01:49
Cu numai o saptamana ina-inte de marea nunta, care va avea loc azi, la Paris, Eva Longoria si viitorul ei sot, baschetbalistul Tony Parker, au dat o petrecere privata la care au fost invitati toti prietenii apropiati ai celor doi.

Marele eveniment asteptat anul acesta la Paris, nunta cuplului Eva Longoria-Tony Parker, a inceput cu o saptamana mai devreme, mai exact sambata noaptea. Atunci, cei doi logodnici au organizat un party, la care au fost prezenti prietenii buni ai cuplului, in clubul "Les Caves du Roy" de pe Coasta de Azur. Unul dintre invitatii la eveniment a povestit cum Eva si Tony erau de nedespartit: "Atat la masa, cat si pe ringul de dans se vedea cum cei doi isi intersectau privirile si radiau de fericire impreuna. Ei au renuntat chiar si la desert pentru a nu lipsi de pe ringul de dans, acolo unde s-au miscat pe ritmul muzicii". Petrecerea a continuat si a doua zi, cand actrita din "Neveste disperate" si baschetbalistul echipei San Antonio Spurs au continuat sa se distreze la bordul unui iaht luxos. Alaturi de ei au urcat pe ambarcatiune si prietenii, care au fost vazuti facand baie in largul Marii Mediterane. La inceputul saptamanii, Eva si Tony au ajuns la Paris pentru a pregati evenimentul de azi care e asteptat de toata mass-media din America, dar si de fanii baschetbalistului. Altfel, data de 7.07.2007, pe care cei doi au ales-o sa-si uneasca destinele, este o cifra considerata de sportiv, care este superstitios, aducatoare de noroc.

Isi doresc sa adopte un copil

Actrita Eva Longoria ("Neveste disperate") a declarat ca ea si viitorul sau sot, jucatorul de baschet Tony Parker, se gandesc sa adopte un copil. Eva crede ca amandoi au o inima mare, dispun de resurse financiare pentru a face acest pas si doresc sa ofere un mediu stabil si plin de iubire unui copil care, in alte conditii, nu ar beneficia de aceste lucruri.

Eva Longoria, 32 de ani si Tony Parker, 25 de ani, s-au intalnit in 2004, dupa un meci al celor de la Spurs la care actrita venise insotita de tatal ei. Eva si jucatorul de baschet Tony Parker se vor casatori azi, la Chateau de Chantilly, un castel idilic situat la nord de Paris. Cuplul a ales aceasta data pentru ca Tony este superstitios si crede ca data de 7 iulie 2007 este cea mai norocoasa zi pentru incheierea unui mariaj.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.