LifeStar 7 Iulie 2007 01:31
Idila dintre fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, si fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc, Andrei, este invaluita intr-un mister cvasitotal.

Daca tatii au avut fiecare cate o reactie publica, indragostitii se tin de mana pe plaja la Mamaia si nu scot nici un cuvant. Nu vor sa dea declaratii, nu vor sa dea explicatii si se pare ca familiile sunt cele care le-au impus legea tacerii.

Legea tacerii pare sa functioneze cand vine vorba de Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc. Cel mai fierbinte cuplu al momentului, copiii rivalilor politici numarul unu din Romania, presdintele Basescu si liderul PSD Viorel Hrebenciuc, nu vrea sa faca nici o declaratie publica legata de relatie. Numai tatii au vorbit. Dupa ce Cozmin Gusa a aruncat pe piata media informatia potrivit careia bat clopote de nunta in cele doua familii politice, Traian Basescu n-a mai rabdat si, la o ora de maxima audienta, la tv, a rabufnit: "imi este imposibil sa fiu ruda, chiar si prin alianta, cu Viorel Hrebenciuc", pe care l-a acuzat ca ar fi si unul dintre capii mafiei din Romania. A doua zi, "cuscrul" - cum deja este poreclit Hrebenciuc - a imbracat haina de mare lord: "Nu pot sa-i dau lui Traian Basescu replica pe care o merita, din respect pentru prietena fiului meu". Surse din anturajul liderului PSD ne-au spus ca Viorel Hrebenciuc i-a interzis categoric fiului sau Andrei sa iasa public cu vreo declaratie pe tema relatiei cu Elena, iar prietenilor si apropiatilor familiei - curiosi sa afle amanunte - le-a transmis sa-i lase fiul in pace si sa nu-l amestece in razboiul declaratiilor.

La randul ei, Elena Basescu, contactata telefonic, a transat ferma problema: "Nu am nimic de comentat", apoi si-a inchis telefonul.

Viorel Hrebenciuc a fost acuzat, totusi, pe la colturi, ca el ar fi fost de fapt cel care a "sifonat" in presa povestea de amor dupa sase luni de la debutul ei. Chiar strategul PNL, Dan Andronic, a scris pe blog-ul sau ca aceasta este o actiune de "PR agresiv" a lui Hrebenciuc.

Surprinzator, pesedistul a tinut sa ii dea replica lui Dan Andronic: "Nu va mai framantati, nu imi fac nici un fel de PR. Nu ma alearga nici procurorii, pentru ca nu au motive, nu ma dau afara nici de la partid, pentru ca nu sunt numit in functie de conducere aleasa. Dane, in alta ordine de idei, vei incepe sa ai succes in ziua in care vei pune si suflet in ceea ce faci si nu cinism. Se vede ca nu ai copii. Cum crezi ca as putea sa imi folosesc copilul pentru rezolvarea eventualelor mele probleme? Nu poti intelege relatiile dintre Tata si Fiu. Apropo, succesul, asa cum il inteleg eu, nu se masoara in Bani". Reamintim faptul ca Dan Andronic si Viorel Hrebenciuc se cunosc foarte bine, deoarece, pana sa ajunga strategul PNL, Andronic a fost sfatuitorul de campanie al PSD, in special al lui Adrian Nastase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.