LifeStar 7 Iulie 2007 01:24
Zilele trecute, miliardarul Silviu Prigoana si-a imbarcat sotia in avionul personal si a zburat de la Bucuresti spre Gherla, pentru a-si vizita mama.

Calatoria i-a daunat insa Adrianei, care a vomitat intruna si care inca se simte rau dupa zborul la soacra. insarcinata in luna a sasea, Bahmu are interzis de la medici sa se mai urce in avion. Adriana glumeste acum, cu umor negru, si spune ca vizita la soacra a imbolnavit-o.

Silviu Prigoana profita de fiecare ocazie pentru a se urca in avionul personal. Asadar, o banala calatorie in orasul sau natal, Gherla, s-a transformat intr-o aventura aeriana pe care miliardarul a impartasit-o cu viitoarea sa sotie, Adriana Bahmuteanu. Cuplul a plecat in vizita la Maria Prigoana, fosta si viitoarea soacra a lui Bahmu. Fiind insarcinata in luna a sasea, Adriana s-a resimtit dupa zbor si a vomitat doua zile la rand. "Mi-a fost atat de rau, incat abia ma tineam pe picioare. Desi nu credeam ca voi spune asta, se pare ca zborul la soacra m-a imbolnavit. Nu mai am voie sa ma urc in avion pe perioada sarcinii. Medicii mi-au interzis cu desavarsire", ne-a declarat ea. Adriana si Silviu ar fi trebuit sa-si petreaca weekend-ul pe Litoral, insa si-au anulat sejurul din cauza incidentului neplacut.

Se intelege bine cu mama lui Prigoana

Desi nu se viziteaza des, Maria Prigoana o place pe aleasa fiului sau, Adriana, si abia asteapta sa-si cunoasca nepotelul. "Ma inteleg bine cu soacra si simt ca si ea ma iubeste. I-am zis ca vin sa-i cer mana lui Prigoana, daca ne casatorim din nou", glumeste Adriana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.