Desi, pana acum, nu a avut concerte in strainatate, Cream a fost remarcata de celebrul cantaret american de hip-hop Snoop Dog, prin intermediul lui Marius Moga. "Micul Mozart", care lucreaza la un studio de inregistrari din Statele Unite, s-a intalnit cu producatorul american si i-a prezentat acestuia cateva dintre proiectele muzicale de care se ocupa in Romania. Snoop Dog s-a aratat placut surprins de felul in care arata vedetele noastre autohtone, iar cel mai mult l-a atras, din punct de vedere fizic, Claudia, alias Cream.

Desi aceasta nu are formele voluptuoase pe care le afiseaza, ostentativ, modelele din videoclipurile lui Snoop, hip-hop-erul nu a ezitat sa afirme despre Cream ca este "foarte buna si ca are potential". Potrivit lui Moga, pe Snoop l-au impresionat picioarele lungi ale Claudiei, privirea sa, extrem de expresiva, dar si naturaletea pe care o afiseaza in videoclipuri. Excentricul cantaret, care detine si o casa de productie de filme XXX, a colaborat cu Marius Moga in diverse proiecte muzicale pe care "Micul Mozart" le are peste ocean. Snoop a avut, in ultimul timp, mari necazuri din cauza drogurilor.

A dansat cu P.Diddy

Anul trecut, Claudia a fost invitata la o petrecere exclusivista, ce s-a desfasurat la Saint Tropez, unde gazda a fost nimeni altul decat rapper-ul american P. Diddy. Cantareata a avut ocazia sa petreaca alaturi de Paris Hilton, dar si sa danseze alaturi de P. Diddy, artistul sau preferat.