LifeStar 7 Iulie 2007 01:21
Stefan Banica Jr. a amenintat ca va da in judecata Primaria Bistrita, daca reprezentantii municipalitatii vor face public onorariul pentru care artistul a acceptat sa cante la "Zilele Orasului", pe 14 iulie. Desi e platit din bani publici, "regele rock’n’roll-ului" le-a comunicat organizatorilor ca nu va mai participa la spectacol, daca va fi divulgata suma stabilita.

Pentru ca este cel mai bine platit cantaret din industria muzicala autohtona, onorariul sau depasind, de multe ori, suma de 10.000 de euro pentru un concert, multi organizatori de spectacole nu si-l pot permite pe stefan Banica Jr. Este si cazul reprezentantilor orasului Bistrita, care, acum doi ani, au dorit sa-l invite pe "regele rock'n'roll-ului" la Zilele Orasului, insa contractul nu a fost incheiat din cauza ca artistul a pretins suma de 6.500 de euro. Acestia au reinnoit invitatia, anul acesta, si au batut palma cu Banica pentru un concert de o ora si 15 minute, in seara de 14 iulie.

Desi este platit din bani publici, cantaretul a amenintat ca daca onorariul sau va fi dat publicitatii, el nu numai ca nu va mai participa la concert, dar va si actiona Primaria in judecata. Aceasta atitudine i-a deranjat pe unii membri ai Consiliului Local Bistrita, care au replicat dur: "Sunt bani publici si e dreptul nostru si al cetatenilor care platesc impozite sa stie unde se duc banii". in opinia acestora, vina apartine Directorului Centrului Cultural Municipal, Dorel Cosma, care a acceptat sa semneze o clauza de confidentialitate in contractul pentru acest concert. Acesta a spus ca suma pe care o va primi Banica e "foarte mare, pe masura valorii lui" si ca "am parafat un astfel de contract pentru ca ne-am dorit sa vina". Nemultumirile in randul consilierilor sunt atat de mari, incat unii dintre ei au propus sa se renunte la participarea lui Banica, in favoarea unor artisti mai "ieftini".

'Regele Zgarceniei'

Stefan Banica Jr. este recunoscut ca fiind una dintre cele mai zgarcite vedete. Recent, el a refuzat sa-si achite diferenta de cazare la un hotel de trei stele din Galati, preferand sa se cazeze la unul de doua stele, asigurat de catre organizatorii concertului. in plus, nu lasa aproape niciodata bacsis la restaurantul din Capitala, al carui client fidel este.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.