LifeStar 6 Iulie 2007 01:51
Brandusa Niro, nepoata unuia dintre cei mai mari actori romani - care a jucat in "Nea Marin miliardarul" - face reviste de moda la New York si este una dintre femeile de succes din America.

Nepoata regretatului actor Toma Caragiu a ajuns una dintre figurile cunoscute din lumea modei de peste Ocean, informeaza HotNews. A plecat din Romania in urma cu 25 de ani, timp in care a publicat reviste specializate pe stiri din lumea modei si a celebritatilor, la Paris, Canada si in Statele Unite. Recunoscuta in industria fashion-ului din America si prietena cu multe dintre vedetele de la Hollywood, Brandusa a declarat pentru HotNews ca si-a dorit dintotdeauna sa lucreze la o revista de moda, si pentru ca se trage dintr-o familie de artisti a reusit. "Am inceput prin a lansa o revista zilnica (The Daily Front Row) in timpul Saptamanei Modei de la New York pentru 25.000 de persoane. Oamenii sunt obsedati cu ei insisi si noi am inteles asta foarte bine, asa incat am facut o revista amuzanta, delicioasa si plina de poze. Iar apoi au urmat, firesc, o pagina de internet (fashionweekdaily.com) ce poate fi accesata si din Romania, dupa care am facut o revista lunara, care s-a numit la inceput "Daily Mini", iar acum e "Fashion Mini". Multa lume spune despre ea ca e cea mai delicioasa mica bijuterie din lumea modei in materie de reviste!"

Noi facem revista extrem de repede (numarul special despre Saptamana Modei de la Paris l-am publicat la doar 48 de ore dupa terminarea show-ului!) si cred ca secretul consta in unitatea echipei noastre. Avem o echipa foarte loiala si cred ca e foarte important ca oamenii care au inceput un proiect sa ramana impreuna si mai departe", a declarat Brandusa Niro. intrebata cum se simte la New York ea a declarat: "E foarte interesant sa fii roman la New York. Mie mi-a placut mereu ideea de a veni aici si de a te integra, insa sa ramai intotdeauna tu insuti. Cred ca este o chestiune foarte exotica, care mi-a prins bine. N-as fi vrut niciodata sa nu fiu emigrant sau sa nu fiu din Romania".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.