LifeStar 6 Iulie 2007 01:46
Revista FHM a demonstrat cu probe ca romanilor nu le plac femeile maritate. in cea de-a opta editie a topului "Cele mai sexy 100 de femei din lume", vedete precum Monica Columbeanu, Nicoleta Luciu sau Andreea Raicu se afla in cadere libera dupa ce s-au cuplat cu barbati celebri.

Gusturile cititorilor FHM s-au schimbat radical de la un an la altul. Daca, in 2006, in varful topului s-a aflat Monica Columbeanu, ultima editie a clasamentului "Cele mai sexy 100 de femei din lume" o are in prim-plan pe Simona Patruleasa. in varsta de 32 de ani, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 a reusit astfel sa bifeze un succes personal, dupa cateva nereusite in cariera. Simona a tintit postul de prezentatoare a Festivalului Callatis, insa acesta i-a fost suflat de actuala iubita a lui Cristi Chivu, Adelina Elisei, prezenta si ea in top 100 FHM, pe pozitia 83. Pe locul 100 se afla actrita de origine mexicana Salma Hayek. in ciuda bustului impresionant, Nicoleta Luciu se pare ca nu mai are nici un efect asupra publicului masculin, vedeta PRO TV situandu-se abia pe pozitia 88, fiind devansata de blonde celebre: Iulia Vantur (locul 74), Andreea Spataru (46), Andreea Banica (30) si Cristina Rus (29). O surpriza in Top 100 FHM este absenta Andreei Marin, "Zana Surprizelor" iesind complet din fanteziile romanilor dupa casatoria cu stefan Banica Jr. Prezente fierbinti mai sunt Oana Zavoranu (35), Andreea Raicu (28), Ileana Lazariuc (9).

Bunicul ei s-a sinucis acum o luna

Simona Patruleasa nu a putut sa se bucure foarte tare de succesul FHM, fiind inca in doliu. in urma cu o luna, bunicul vedetei, Marin Patruleasa, a fost gasit spanzurat in curtea casei din Topoloveni. Batranul, in varsta de 71 de ani, era bolnav de epilepsie si se pare ca si-a luat viata ca sa scape de suferinta.

Barbatii n-o mai plac pe Monica, de cand s-a maritat

Cititorii revistei FHM nu s-au mai inghesuit s-o voteze pe Monica Gabor de cand aceasta a devenit Columbeanu cu acte in regula. Sotia miliardarului Irinel se afla pe locul 94 in clasamentul din 2007, dupa ce anul trecut a ocupat primul loc. Fostul fotomodel a inregistrat astfel o cadere spectaculoasa din cauza ca, intr-un singur an, a devenit si mama si sotie.

Andreea Marin a iesit din top (locul 92 in 2006)

Monica Barladeanu anul trecut, locul 20

Nicoleta Luciu anul trecut, locul 57

Elena Basescu anul trecut, locul 55

Elena Udrea anul trecut, locul 34


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.