LifeStar 6 Iulie 2007 01:42
De cind s-a maritat cu tenismanul Gabriel Trifu, prezentatoarea emisiunii "Fresh Mania" de la National Tv incearca, pe cit posibil, sa-i faca pe plac sotului.
De dragul acestuia, ea a invatat sa gateasca si a preluat pe parcurs numeroase sarcini administrative. Ca sotie de tenisman, blonda de la National Tv trebuie sa se conformeze si sa-si puna in cui pofta de tatuaje. Poseda doar unul si, se pare, ca va fi si singurul. Daca in vara trecuta, inainte de nunta, ea si-a tatuat pe piciorul drept numele lui Trifu in limba thailandeza, pe viitor, doamna Trifu trebuie sa tina cont de dorintele sotului. Desi gestul ei a fost facut din dragoste, se pare ca Gabi nu l-a apreciat la adevarata valoare. "Nu are voie sa-si mai faca tatuaje! Eu nu sint adeptul lor. Imi place sa ma uit la ele, dar eu nu mi-as face! Am inteles ca tatuajul pe care il are Catrinel se va sterge peste citiva ani. Sper ca nu m-a pacalit!" - ne-a declarat Gabriel Trifu. Desi spusele sotului nu i-au cazut prea bine, blondina a simtit nevoia unei precizari: tatuajul pe care il poseda este discret...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.