LifeStar 5 Iulie 2007 01:52
Andreea Raicu abia asteapta sa plece intr-o vacanta binemeritata.

Vedeta si iubitul sau Tudor Chirila au decis sa mearga intr-un sejur la Palma de Mallorca, unde sa se bucure linistiti de plaja, soare si timpul petrecut in doi.

Libertatea: Unde pleci in vacanta?

Andreea Raicu: Voi pleca impreuna cu Tudor la Palma de Mallorca. Timpul pe care-l petrec cu el in vacanta este scurt, doar o saptamana. Asta a fost tot ce s-a putut obtine, cautand o perioada mai linistita in activitatea profesionala a fiecaruia, in care Tudor si cu mine sa ne permitem un moment de liniste, sa putem fugi in lumea larga (rade).

S-a tot spus ca v-ati certat si ca nu mai sunteti impreuna?

Avand in vedere ca plecam in vacanta amandoi, este evident ca suntem impreuna. Lui Tudor pur si simplu nu-i plac mondenitatile. Nu inteleg de ce dupa aproape un an, oamenii parca asteapta numai aceasta stire 'senzationala': sa ne despartim. Valoarea unui om nu poate fi redusa numai la masini scumpe si vile in Pipera sau Snagov.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.