Dupa o cariera palida in televiziune, Monica Barladeanu pare sa patrunda incet, dar sigur la Hollywood, aflandu-se in acest moment in fata primului rol principal intr-un film american. "Caved In" - un SF produs de Cinetel Productions pentru reteaua americana SCI-FI, film ce va intra in productie peste cateva zile in Romania. Interesant este ca in timpul emisiunii "Nasu´" de luni seara, Monica Barladeanu a recunoscut faptul ca nu a stiut ca aceasta pelicula va fi turnata in tara decat la a doua sa intalnire cu producatorii.

Daca in "Buds for life", primul ei film, Monica a jucat alaturi de Eugene Byrd - "8 Mile" (Oscar pentru coloana sonora) -, in "Caved In" ea va fi colega cu fostul partener al frumoasei Brooke Shields din pelicula "Laguna albastra", Christopher Atkins.

Vestea turnarii peliculei "Caved In" in Romania este cum nu se poate mai buna pentru Monica, pentru ca, astfel, ea are suficient timp sa se ocupe si de "Moartea domnului Lazarescu", regizat de Cristi Puiu, care a intrat "in paine" incepand de ieri.

Si iata cum, dintr-un noroc chior - dar absolut necesar pentru un debut in patria filmului - sau dintr-un talent neasteptat, vedeta B1 TV a ajuns la cel de-al patrulea film al carierei sale actoricesti, dupa "Malia" si "Buds for Life".

Hoti, aventurieri si creaturi ciudate

In aceeasi emisiune a "nasului" Radu Moraru, frumoasa Monica a spus ca cele doua filme se vor succeda, adaugand ca echipa americana se afla deja la Bucuresti, in frunte cu fostul partener al lui Brooke Shield din celebrul film al anilor ´80.

"Cu Atkins nu am repetat inca, insa pot spune ca americanii par foarte prietenosi. La prima intalnire de aici stiau deja cine sunt, pentru ca ma vazusera cu o ora inainte, intr-o fotografie, la restaurant, alaturi de Dennis Hopper", a povestit Monica prima intalnire cu echipa de filmare si cu fostul star din "Laguna albastra".

Povestea filmului "Caved In" graviteaza in jurul unui grup de hoti prefosionisti care, deghizati in aventurieri, organizeaza o expeditie pentru cativa oameni bogati, spre o mina de sare parasita. Ei sunt pregatiti pentru alunecari de teren sau prabusiri de roci, insa nu sunt deloc pregatiti pentru creatura ciudata care se ascunde in aceasta mina.

In cele din urma, grupul de aventurieri se trezeste divizat, izolat total fata de exterior si, in plus, are de infruntat un predator de neimaginat.

Atat "Caved In", cat si "Moartea domnului Lazarescu isi vor termina filmarile pana la sfarsitul lunii decembrie, ceea ce inseamna ca Monica Barladeanu isi va sarbatori ziua de nastere (12 decembrie) cu ambele echipe de filmare. Aceasta aniversare este asteptata cu mult interes de presa de scandal, care anunta deja o logodna sau, de ce nu, o cerere in casatorie...

Sfatuita de fostul agent al lui Di Caprio si colega de sala cu "Blonda de la Drept"

In timpul interviului din platoul lui Radu Moraru, Monica Barladeanu a explicat pasii prin care trebuie sa treci pentru a ajunge la Hollywood. Pe scurt, s-ar traduce cam asa: bilet de avion, cineva care sa iti spuna ce cursuri sa faci, sa vorbesti fluent limba engleza si sa ai un fizic placut, la care se adauga, bineinteles, talentul.

In ciuda unor comparatii usor fortate ale "Nasului", Monica a oferit cateva detalii extrem de interesante pentru actorii care incearca sa ajunga in patria cinematografiei.

"Acolo este foarte clar, esti un nume sau nu. Ei asa discuta. Or, ca sa ajungi un nume, trebuie sa ai un agent bun, care sa stie unde sa te trimita. Agentul meu s-a ocupat de Leonardo Di Caprio la inceputul carierei sale si chiar a pus pariu cu el ca va castiga un Oscar. Agentul te creste, deci totul depinde de el. Dupa ce joci in cateva filme mici, el te vinde unei agentii importante care te poate ridica foarte mult", a spus Monica.

Tinand cont de frumusetea interlocutoarei sale, Radu Moraru nu a putut sa nu atace subiectul scenelor nud sau cu tenta sexuala. Raspunsul a fost simplu: "Depinde de ce, cum si cat se vede. In astfel de cazuri se negociaza fiecare centimetru de piele pe care il arati. Daca este o vedeta care nu a mai aparut in astfel de ipostaze, atunci agentul poate cere sume foarte mari de bani". In rest, am mai aflat faptul ca Monica Barladeanu face fitness la aceeasi sala cu vedetele Reese Witherspoon ("Blonda de la Drept" si "American Psycho"), Ryan Phillippe (sotul lui Reese), precum si cu Kirsten Dunst ("Spide-Man", "Mona Lisa Smile", "Jumanji" sau "Interviu cu un vampir")...