Provenind dintr-o familie cu venituri modeste, Adriana nu si-a permis, in adolescenta, luxul de a-si cumpara cele mai noi modele de incaltaminte, purtand aceeasi pereche de pantofi cateva luni la rand. "Sufeream de complexul omului sarac", ne-a spus Bahmu. De cand l-a cunoscut pe Prigoana, Adriana isi poate satisface si cele mai extravagante pretentii in materie de incaltaminte. Asa a ajuns, in doar cativa ani, sa detina o colectie de 200 de modele ce apartin celor mai cunoscute firme internationale: Prada, Gucci, Channel, Jimmy Choo, Bebe etc. Desi prefera tocurile foarte inalte, la recomandarea medicului, acum Bahmu poarta mai mult platforme si chiar papuci cu talpa foarte joasa. De fiecare data cand merge la cumparaturi in America, vedeta nu poate rezista tentatiei si se intoarce acasa cu cel putin zece astfel de perechi.

'Dau oricat daca imi place ceva'

Peste doua luni, insa, cuplul Bahmu-Prigoana isi va renova resedinta de la Pipera, iar vedeta isi va amenaja special un dressing mult mai spatios
Peste doua luni, insa, cuplul ...
"Nu ma intereseaza neaparat firma si nici pretul. Dau oricat daca-mi plac si daca-mi vin bine", ne-a marturisit Adriana. Acest capriciu s-a dovedit a fi unul extrem de costisitor, vedeta investind in pantofi, pana la momentul actual, exorbitanta suma de 15.000 de euro.

Cele 200 de perechi au fost depozitate in doua dulapuri imense, supraetajate, acestea devenind, in ultima vreme, neincapatoare. in sertarele de jos, Adriana a inghesuit si incaltamintea omului de afaceri Silviu Prigoana: cateva perechi de pantofi negri si doua perechi de adidasi de firma.