LifeStar 4 Iulie 2007 01:58
Prezentatoarea stirilor de la PRO TV s-a invoit azi de la serviciu pentru a onora invitatia creatorului de moda Karl Lagerfeld.
Andreea este asteptata la petrecerea privata pe care designerul de origine germana o va organiza la Paris, cu ocazia lansarii internationale a sampaniei "Don Perignon Oenotheque". Pentru marele eveniment, stirista PRO TV a apelat la talentul Doinei Levintza, care i-a creat o rochie de curtezana, cu crinolina.

Esca este singurul jurnalist din Romania care are privilegiul sa ciocneasca o cupa cu celebrul Lagerfeld, eveniment pe care il va prezenta apoi intr-un reportaj, la PRO TV si in revista "The One". "Daca as trai singura aceasta experienta fascinanta si nu as putea sa impartasesc cu telespectatorii ce voi vedea acolo, n-ar fi deloc corect si profesionist. Nu cred ca ai de multe ori in viata sansa sa te invite Lagerfeld pe la el", a declarat Andreea Esca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.