LifeStar 4 Iulie 2007 01:26
Nimic nu pare a mai sta in calea iubirii lui Cristi Chivu cu prezentatoarea de stiri sportive de la Antena 3, Adelina Elisei.

Cei doi au inceput sa iasa impreuna in cluburi si restaurante, semn ca au acceptat ca lumea sa-i perceapa ca pe un cuplu. Aseara, Adelina si Cristi au fost surprinsi de niste paparazzi iesind din localul "Le Club" din Cartierul Francez, unde cinasera.

Despre capitanul nationalei se stiu o sumedenie de lucruri, iar despre fostele lui iubite, si mai multe. Adelina Elisei, insa, provenind din mediul jurnalistic, nu a avut o biografie "la vedere". Relatia ei cu Chivu, dezvaluita ieri de ziarele Adevarul si Click!, o va aduce, cu siguranta, in prim-planul vietii mondene, indiferent cat de discreti vor fi protagonistii.

Despre Adelina stim ca are 25 de ani si o sora mai mare, Manuela. A lucrat pentru Mediafax stiri sportive, apoi, dupa o scurta perioada la revista Monden a Oanei Mizil, s-a angajat ca reporter la Antena 1.

Din luna martie prezinta stirile sportive la Antena 3, facandu-i concurenta Simonei Patruleasa.

Cristi Chivu se pare ca a remarcat-o inca din perioada in care facea stiri pentru agentia lui Adrian Sarbu, intalnind-o de cateva ori la intrunirile mondene ale fotbalistilor.

Relatia lor s-a oficializat, insa, sambata trecuta, la un concert al trupei Holograf din clubul Frattelli, cand Cristi a imbratisat-o si sarutat-o in vazul tuturor.

Nu e manechin, dar pozeaza ca o vedeta de podium! Adelina Elisei a aparut chiar intr-o revista din Italia, frumusetea ei fascinandu-i pe multi. De altfel, o intamplare usor hazlie circula in lumea jurnalistilor din domeniu. Adelina, cand era reporter, a fost trimisa sa faca un material la revista Maxim. Frumusetea ei i-a impresionat atat de tare pe cei de acolo, incat i-au facut oferta sa pozeze, declinata insa de Adelina care nu a acceptat un pictorial in revista unui trust concurent.

Semneaza azi cu Real?

Chivu a mai avut oferte in aceasta vara de la AC Milan si FC Barcelona, el fiind suflat de la Inter Milano pe ultimii metri de Real Madrid. La Inter, Chivu ar fi castigat cu 500.000 de euro mai putin

Real Madrid l-a cumparat pe Chivu cu 18 milioane de euro, urmand sa-i plateasca un salariu de cinci milioane de euro pe sezon.

Directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic, a rezolvat, ieri, la Roma transferul celui mai mediatizat jucator din Europa, in aceasta pauza competitionala. Mutarea a fost confirmata si de un oficial al Romei, Daniele Prade, care a declarat ca AS Roma va accepta oferta spaniolilor in cazul in care aceasta ar avea loc pe cale oficiala. Negocierile au avut loc la Roma si pretul de start a fost de 16 milioane de euro.

Dupa trei ore de discutii legate de transferul lui Chivu la Madrid, gruparea romana a primit 18 milioane de euro in contul jucatorului, iar internationalul nostru un salariu de cinci milioane de euro pe an, la care se adauga si alte premii.

Decizia sefilor de la Madrid de a-l inregimenta pe Chivu vine dupa ce, zilele trecute, "La Gazzetta dello Sport" il dadea ca sigur pe fotbalistul roman la Inter Milano. Real Madrid, citat de "Marca", a facut imediat o oferta blitz pe care conducatorii echipei AS Roma nu au avut cum sa o refuze.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.